Pani chora na raka-komu cuda-wianki?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 22, 2014 5:15 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Wasylisa pisze:Przytulam mocno. Jak to czytam, to już wiem, czemu czasami wolę zwierzęta od ludzi...

Ponieważ pojawił się pierwszy zakup na moim bazarku i niedługo spodziewam się wpłaty, poproszę o info na PW, gdzie mam te pieniądze dalej przekierować (tzn. komu ja mam zrobić przelew).

Wasyliso-wielkie dzięki!!!!
Mam nadzieję,że Basia dzisiaj Ci napisze-pozdrawiam serdecznie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 22, 2014 6:41 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Sartu - racja!
Basiu- zajmowałaś sie swoimi pasjami, jakie masz i będziesz sie nimi zajmować jak tylko będziesz miała siły i ochotę :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro paź 22, 2014 10:48 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Sartu - DZiękuje

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Czw paź 23, 2014 1:27 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Przepraszam Wszystkich za milczenie ale miałam awarie komputera. Zasieg w domu fatalny Cięzko mi jest rozmawic z kims informujacym mnie co mam robic nie bedac przy klawiaturze. Dopiero póznym wieczorem po rozmowie z mądrzejszymi udało mi sie doprowadzic do łączności.

Puszki przyjechały.Koty szczęsliwe a ja jeszcze bardziej :D
Dagmaro kochana zamówiłas uzalezniajace kocie tabletki :ryk: Kociska wydziubały co do ziarenka (niczym kurki) gdy wysypałam kilka na blacie :D
Wszystkie kocio-psie karmy smakuja i sa chetnie zjadane :)

Bunio& Daga

Post » Czw paź 23, 2014 1:31 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

A.. O przepraszam za spózniona wiadomośc ale nie zagladałm wczesniej na swoje konto.
Dziekuje bardzo za wpłate - 19.10 doszło 30 zl :)

Bunio& Daga

Post » Czw paź 23, 2014 1:34 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Bomba! Bo my tu na forum specjalizujemy sie w uzaleznianiu i utuczaniu :mrgreen:
No dobra, mowie za siebie.... :oops:
Cieszy nas kazdy okruch radosci :D
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw paź 23, 2014 1:43 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Złe samopoczucie pomału mija chociaz nie jest doskonale. Dopiero dzisiaj od niemal tygodnia coś normalnie zjadłam a ból przestaje dokuczać
Niezastapiona Liliana była u mnie z wizytą .Przywiozła jak zwykle siatkę prezentów dla kotów a dla mnie Pancreatine i zdecydowanie mi sie polepszyło.
Tak bardzo jest mi miło kiedy możemy sie spotkać .Mamy tyle wspólnych tematów i każdej z na udaje sie wygadać.
Dzisiaj np rozmowa zeszła na ulubionych malarzy i wyszło ,z e obdwie podziwiamy twórczośc Malczewskiego .
Po Twoim odjeżdzie Liliano odnalazłam album jego prac i z przyjemnością ogladałam obrazy o których rozmawiałysmy.
Ten wielki zielony obraz z Krakowa o którym opowiadałam tęz jest Jacka Malczewskiego a nazywa się- Malarczyk

Bunio& Daga

Post » Czw paź 23, 2014 2:23 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

[img][img][img][/img][/img][/img]http://images69.fotosik.pl/299/23e797de3f215839gen.jpg
Mój wieniec dożynkowy
Obrazek
Kupałowy wianek w moim wydaniu
Obrazek
,,nagroda " za udział w konkursie
http://images69.fotosik.pl/299/23e797de3f215839gen.jpg
Obrazek
wieniec dozynkowy
Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw paź 23, 2014 2:47 przez Bunio& Daga, łącznie edytowano 2 razy

Bunio& Daga

Post » Czw paź 23, 2014 2:28 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Obrazek
Mój świat za płotem
Obrazek
Pongwin sie zapakował
Obrazek
Dagmara znalazła ,,patysia"
Obrazek
Pingwin w kartonach z dzisiejszej przesyłki :)
Obrazek
Bulek
Ostatnio edytowano Czw paź 23, 2014 2:50 przez Bunio& Daga, łącznie edytowano 1 raz

Bunio& Daga

Post » Czw paź 23, 2014 2:36 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Obrazek
Pingwin z Imbirkiem
Obrazek
Tusia
Ostatnio edytowano Czw paź 23, 2014 2:43 przez Bunio& Daga, łącznie edytowano 1 raz

Bunio& Daga

Post » Czw paź 23, 2014 2:38 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Obrazek
Młody Pingwin

Bunio& Daga

Post » Czw paź 23, 2014 2:57 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Rakea :) Widzę ,że etez nie mogłas spać.
Kocio-psie zdjecia z dedykacją dla Ciebie :P

Bunio& Daga

Post » Czw paź 23, 2014 8:18 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Piękne zdjecia porobiłaś!
A wieńce nie są okrągłe :mrgreen: 8O Zdolna dziewczynka jesteś . Masz wiecej takich talentów?

Metalowy karmnik to w Twoim ogrodzie? Śliczny jest , choć metal nie jest moim ulubionym materiałem, w przeciwieństwie do drewna.
Chyba, że to jest karmnik dla kotków .. :lol:

Tu na tym forum, to w ogóle ludzie mają jakieś problemy ze spaniem :twisted: Jak tak patrzę na godziny pisania postów... tylko ja o 8pm jestem zasypiająca :placz:

Jak samopoczucie dzisiaj?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw paź 23, 2014 10:55 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Basia piękne prace! Wieniec dożynkowy śliczny, choć zupełnie nie w moim stylu, ale ten kupałowy - po prostu powala na kolana! Fantastyczna interpretacja, oryginalny, świetnie wykonany i po prostu taki no! no wiesz jaki ;) IDEALNY pod każdym względem.

Nagroda... no cóż, chyba lepsze by było pudełko czekoladek, przynajmniej trochę radości by sprawiło. :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw paź 23, 2014 11:58 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Bunio& Daga pisze:Obrazek
Młody Pingwin

Twój kawałek świata jest przepiękny, ale ten na zdjęciu jest wyjątkowo wzruszający. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]