nie ma sprawy.
Tutaj też pomoc potrzebna
viewtopic.php?f=13&t=165479
Kochani, chciałam serdecznie Wam podziękować za pomoc. Suche zmaterializowało się
Agneska przywiozła dary "suche" od cioteczek

Za które serdecznie dziękujemy.
Od AgaPap przyszła wczoraj paka .Za którą też serdecznie dziękujemy
Na konto wpłynęły wpłaty od:
MonikaSt 30
meg11 20
Attusia 2x 30
Bardzo dziękujemy
Jeśli kogoś pominęłam to proszę o kontakt.
Rozpatrzyłam się w zooplusie tak na szybko. Chciałam zapytać czy miałybyście coś przeciw, gdybym zamiast suchego deczko mokrej też kupiła. Myślałam o Catetssach dla dzików .Mokre dodaję do nerek + trochę suchego by wsio się okleiło. Czasem ner nie ma. Kończy się

Dziś zimno i ciemno jest. Koty kotłowniane wypłoszone zostały sunią co na ich talerze polować zaczęła. Zauważyłam ją wracając z kotłowni. Zła byłam na siebie ,że nie miałam "wolnej" puszki. Targałam dziś szmaty do legowisk ,transporter ,baniak wody i ciężko mi było sie zabrać. Ręce zapasowe gdzieś wcięło.
Kupiliśmy z Januszem wracając od weta promocyjne, duże puchy dla psów . Co tu kryć, daję je i kotom jak jest podbramkowa sytuacja . Zawsze jakąś też mam przy sobie. No prawie zawsze bo dziś nie miałam.

Biedna mała dostała chrupki wymieszane z bozitą dla dzików (Aborci i mamusi) przeznaczoną. Zjadła skrzętnie wylizując z chrup sos i plując kulkami. Chuda i wybrzydzająca o pięknym srebrnym futrze. Mamunia, bo cyce wyciągnięte. Biedne te zwierzaki strasznie.
Kotki nie ma.
Srebrnego nowego też nie ma.
Chory kot nie przychodzi.
Jak dla mnie to zaczął sie przygnębiający czas. Zimnica i ciemnica przytłaczają mnie . Kotu pokulone i mokre też nie nadają się na podniesienie humoru. Suche zamoczone bo wilgoć duża jest. Padało deczko rankiem i nie chętnie przyszły kryjąc się w cieniach aut. Zima tuż tuż...bo pokazali się zimowi stołownicy. 3 koty co znikają jak robi się ciepło ponownie się pojawiły. Sąsiad raczył mnie poinformować ,że tradycyjnie pętają się już w jego "ogródku" pod jałowcem. Mich nie wyrzuci jak są.Nawet wrzuci coś tam im .Jakiś chleb spleśniały czy wyrzuconą kanapkę . Ale nie pędzi.