[MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 19, 2014 14:21 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

agusiazet1 pisze:Proszę o pomoc w znalezieniu kici domu, to bardzo pilne!!!

zrobiłaś jej ogłoszenia? Tak jak radziłam ja już w pierwszym poście a teraz radzi Arcana? Tyle czasu zaprzepaszczonego zostało.
Wszak my domu twojemu kotu nie znajdziemy. Bo jak? Każda z nas szuka go swoim podopiecznym dając ogłoszenia w necie. Osoby zaglądające na twój wątek to większoci osoby będace DT i za diabła miejsca nie ma na danie domu innej biedzie bo swoich szukających mamy dostatek.I kłopotów też.
Jesli liczysz na forumowy cud i cudowne znalezienie domu na miau ? To należy deczko popracować nad tym by kocia wpadła komuś w oko.
Musisz pilnować wątku by nie spadł w otchłanie.
Musisz pisać o koci .
Musisz wklejać fotki.
Inaczej jak ma wpaść w serce potencjalnemu domkowi jak na wątku nic się nie dzieje?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 19, 2014 17:44 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Więcej zdjęć mam, tekst też , ale nie umiem robić ogłoszeń. nawet nie wiem, gdzie ją ogłaszać:( Muszę znaleźć bazarek z ogłoszeniami.

Od dwóch dni wpadek z kuwetą nie ma. Zmieniliśmy wkład na żwirek i jest ok!

agusiazet1

Od: Nie paź 12, 2014 19:42

Post » Nie paź 19, 2014 18:14 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Najwięcej zgłoszeń jest z 2 portali, z innych rzadko mi sie trafiają
http://www.gumtree.pl/
http://olx.pl/nowe-ogloszenie/

Sprobuj juz dzis sie zarejestrowac i wrzucic ogloszenia :) To nie jest trudne.
A na spokojnie mozesz zamowic dalsze. Tylko pomysl nad lokalizacją, tzn. na jakie miasto chcesz oglaszac, biorac pod uwage transport. Chyba z duzych miast najblizej masz Kraków. Tam jest wiecej potencjalnych domow niz np. w Lublinie czy jeszcze mniejszym miescie. Czyli wypelniajac ogloszenie, pytana o miasto pisz Kraków.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Nie paź 19, 2014 18:18 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

CatAngel robi ogloszenia odpłatnie .Napisz do niej. Ja uczyłam się tradycyjnie .W googlach wbilam hasło oddam kota i wyskoczyły mi strony .Potem jakoś poszło choć z trudem.
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 19, 2014 18:26 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Asiu, a zglaszaja Ci sie z tych portali z kotami w tytule? Mnie nigdy. Na gumtree mam dziennie tyle wejsc co na alegratce przez miesiąc. Przestalam wyrozniac alegratke. Wyrozniam OLX, a na gumtree sobie radze bez wyroznienia :mrgreen:

Arcana

Post » Wto paź 21, 2014 13:27 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Podrzuć mi strony na których mogę Missi ogłosić, żeby był pozytywny skutek!

agusiazet1

Post » Śro paź 22, 2014 6:53 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Zrobilas OLX i gumtree? To daj linka do ogloszeń tutaj, moze cos doradzimy. Na jakie miasto dajesz ogloszenia?

W poście Patmol masz liste innych portali
viewtopic.php?f=13&t=164531&p=10757477#p10757477

ale mozesz tez zamowic u Catangel viewtopic.php?f=27&t=117559

Postaraj się nie używać wykrzyknika zamiast kropki.

Arcana

Post » Śro paź 22, 2014 10:54 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Arcana pisze:Asiu, a zglaszaja Ci sie z tych portali z kotami w tytule? Mnie nigdy. Na gumtree mam dziennie tyle wejsc co na alegratce przez miesiąc. Przestalam wyrozniac alegratke. Wyrozniam OLX, a na gumtree sobie radze bez wyroznienia :mrgreen:

daję w tej chwili na gumtree, olx, alegratce (z przekierowaniem na wp i fb) adopcjach.miau , morusek i przygarnijzwierzaka. Z nich mam zgłoszenia. Nie wyróżniam bo przy takiej ilości tymczasó i dokarmianych dzików to poważna kwota dla nas.
Są to portale gdzie odnawiają się ogłoszenia lub jest info o ich zamknięciu i nie trzeba pilnować . No ,tylko przygarnijzwierzaka tak nie ma. Poza tym prócz olx i gumtree można dawać te same ogłoszenia co jakiś czas. A kolejną ważną kwestią jest to, że ogłoszenia już nie aktualne wiszą w "zapleczu" i zawsze można je uaktywnić.
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 22, 2014 13:59 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Ogłoszenia zrobię na weekendzie, na tygodniu niestety brak czasu.

agusiazet1

Post » Śro paź 22, 2014 14:11 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

agusiazet1 pisze:Ogłoszenia zrobię na weekendzie, na tygodniu niestety brak czasu.

po jednym ogłoszeniu wieczorem i do weekendu załatwisz. Trzeba na kontach zalogowac się , trochę je porozgryzać i pierwszy raz schodzi się. Czasem foty należy zmniejszyć .To wszystko zajmuje czasu.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 23, 2014 9:36 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Niestety nawet wieczorem nie mam czasu na siedzenie na internecie:(

agusiazet1

Post » Czw paź 23, 2014 9:44 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

agusiazet1 pisze:Niestety nawet wieczorem nie mam czasu na siedzenie na internecie:(

To jak kot ma znaleźć dom?

Zapłąć może CatAngel i ona puści bez problemu. To co uzyskuje z ogłoszeń przeznacza na opiekę nad kotami.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 30, 2014 11:55 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Dzisiaj przychodzi Pani z ogłoszenia na Facebooku obejrzeć Missi:)

agusiazet1

Post » Pt paź 31, 2014 12:53 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon lis 03, 2014 17:47 Re: [MIELEC]Piękne kociątko BARDZO PILNIE szuka domu!!!!

Missi już w swoim domu!

agusiazet1

[poprzednia][następna]