kuba.kaczor13 pisze:cześć Óckie Czarnidełka![]()
![]()
![]()
![]()
część Kubusiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:cześć Óckie Czarnidełka![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Kobito, ciesz się, że to nie koci katar. Mam takowy, w łazience w brodzikuCo prawda leczy się szybko, ale najchętniej bym go już teraz natentychmiast przekazała dalej
![]()
Fryga i Mati. Mamy opcego w łazienkuOn się okropecznie drzy, nie ma chwili spokoju. Możemy się do was przeprowadzić?
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Ewa L. pisze:Cześć !
Czyli sezon na kichanie się zaczął.
Ale nie panikuj może to nie kwestia przeziębienia . Moje też od czasu do czasu sobie kichną ale wszystko jest ok.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć !
Ale nie panikuj może to nie kwestia przeziębienia . Moje też od czasu do czasu sobie kichną ale wszystko jest ok.
ja to kicham co jakiś czas, szczególnie teraz po odczulaniu, ale kocie kichanie mnie trochę przeraża... może ja im na sobie jakies choróbsko przywlekłam... a może znowu wyolbrzymiam, ostatnio widze wszystko w czarnych barwach...
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć !
ja to kicham co jakiś czas, szczególnie teraz po odczulaniu, ale kocie kichanie mnie trochę przeraża... może ja im na sobie jakies choróbsko przywlekłam... a może znowu wyolbrzymiam, ostatnio widze wszystko w czarnych barwach...
Kichanie nie zawsze jest związane z chorobą.
Musisz je poobserwować.
magdar77 pisze:Cześć Czarne Pantery.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć !
Musisz je poobserwować.
mówisz, że upodobniają się do mnie?
nie chora a kicham
popaczam na nie, może to akurat tak się zbiegło w czasie![]()
albo od kilku dni słuchaja jak ja kicham i postanowiły mnie naśladować
mir.ka pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Cześć !
Musisz je poobserwować.
mówisz, że upodobniają się do mnie?
nie chora a kicham
popaczam na nie, może to akurat tak się zbiegło w czasie![]()
albo od kilku dni słuchaja jak ja kicham i postanowiły mnie naśladować
albo alergia na Ciebie![]()
może futra zmieniają i kłaczki im wchodzą do nosków
mag828 pisze:MaryLux pisze:M_J_A_Ł
mrrrrrrau
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości