w środku karton, na to styropian, a na wierzch czarny strecz, wszystko zlepione taśmą do pakowania - może nie jest rewelacyjne, ale nie przemaka i daje schronienie.
A gdzie mieszka koteczka i Pani karmicielka ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:W Koszalinie.
Jeszcze zapytam Kingę, bo niedaleko, ale jak się nie zgodzi to skorzystamy. Dobrze liczę, że za 60 zł z przesyłką się uda ?
Dziękuję!
Kotka Milka pisze:nie wiem czy pamietacie-prosilam kiedys o pomoc w sterylizacji kotki u starszego pana
gosc sie nie zgodzil bo maluchy tak slicznie mleczko pily![]()
konsekwencja tego jest teraz :
matka, 2 kocury z moitu gdy chcialam wysterylizowac kicie i on sie nie zgodzil i 3 koty(nie wiem jakiej plci) z miotu terazniejszego
kotka znow w ciazy
gość strasznie teraz niby chce sterylizacje![]()
nie wiem jakiej płci sa kotki z najnowszego miotu
Czy moglabym prosic o pomoc w pokryciu sterylizacji kotki?
koszt 150 zl i niestety wet nie obnizy (bo nie![]()
)
koszt kotki i 2 kocórów to koszt bonusu 250 zl tyle wiem ......
ja nie pracuje mam mnostwo długow i nie jestem w stanie dolozyc nawet 10 zl bo nie mam
czy moge prosic o pomoc?
jest jeszczse w wadowicach o tym pisała mam giny kotka w barakach ktora ciagle dzieci rodzi i 2 kocurki na kastracje i zero kasy![]()
![]()
Kotka Milka pisze:Sa 2 kotki w roznych miejscach wiec w ktorej sprawie konkretnie ?
Chiara pisze:
Trwają pertraktacje w sprawie odbicia na sterylki dwóch kotek ze wsi Jagodniki.![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:... jak burza. Tyle dobrego się dzieje, że człowiek odzyskuje trochę nadziei
Chiara pisze:Każda wysterylizowana kotka to wielki sukces.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą, Myszorek i 298 gości