Ewa L. pisze:Bo nawet nie mam kiedy porobić. A starsze zdjęcia mam na drugim kompie z 15 folderów ale nie mogę go włączyć.
szkoda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Bo nawet nie mam kiedy porobić. A starsze zdjęcia mam na drugim kompie z 15 folderów ale nie mogę go włączyć.
Ewa L. pisze:Nie wiem co się z tym staruszkiem dzieje ale ostatnio coraz trudniej mi się go uruchamia.
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Cześć dziewczyny!
Nastąpiła zmiana planów - tylko szkoda że nikt mnie wczoraj nie raczył o tym poinformowaćmianowicie dziś mam wolne ale za to jutro idę do pracy na 13.30 do 21.30. We wtorek też pracuję od 13.30 do 21.30 , w środę zamiast wolnego też pracuję od 13.30 do 23 a czwartek mam wolne. Piątek od 13.30 do 21.30 i sobota i niedziela wolne - pod warunkiem że znów się coś nie zmieni.
czyli tydzień ci się przyspieszył
a o wolnym to się dowiedziałaś jak już poszłaś do pracy o świcie?
Tak - jak poszłam do pracy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Też się wkurzyłam zwłaszcza że kupowałam sobie wczoraj napój i kierowniczka mi podpisywała. Mówiłam że go zostawiam sobie na jutro bo nie chce mi się codziennie nosić. Można było powiedzieć że zmienił się grafik żebym sprawdziła jak przychodzę.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie wiem co się z tym staruszkiem dzieje ale ostatnio coraz trudniej mi się go uruchamia.
a nie opłaca go się podrasować?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie wiem co się z tym staruszkiem dzieje ale ostatnio coraz trudniej mi się go uruchamia.
a nie opłaca go się podrasować?
Nie mam pojęcia bo nie znam się na tym.
Ewa L. pisze:Hej Sylwuś !
Gdybym miała przyjechać np. z Teofilowa i dowiedzieć się że dziś mam wolne to bym się poważnie wku.....a![]()
Pocieszam się tylko tym że gdybym przed 8 nie wychodziła z domu to nie znalazłabym 20 zł przed klatką bo ktoś by ją podniósł wcześniej a tak 20 zł moje
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Hej Sylwuś !
Gdybym miała przyjechać np. z Teofilowa i dowiedzieć się że dziś mam wolne to bym się poważnie wku.....a![]()
Pocieszam się tylko tym że gdybym przed 8 nie wychodziła z domu to nie znalazłabym 20 zł przed klatką bo ktoś by ją podniósł wcześniej a tak 20 zł moje
no to przynajmniej cos ci humor poprawiło
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Hej Sylwuś !
no to przynajmniej cos ci humor poprawiło
Trochę mi się pofarciło.
Ewa L. pisze:Hej Sylwuś !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 57 gości