Pani chora na raka-komu cuda-wianki?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 18, 2014 18:46 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dasz radę wytrzymać tyle chemii, ile trzeba. Dasz radę, bo nie masz wyjścia. Bo trzymamy wszyscy za Ciebie kciuki! I nie możesz się poddać. Trzeba do końca załatwić drania, żeby nic nie zostało, bo wtedy (tfu, tfu, tfu) może odrosnąć. Jeszcze trochę i poczujesz się lepiej. Wysikasz trutkę i odżyjesz. Trzeba przeczekać. Może zrób na oparzenie jakiś lekkuchny opatrunek: octanisept do przemycia i gaziczki. Piesiowi będzie raźniej, że Wy oboje takie łapcie macie opatrzone. :wink:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie paź 19, 2014 8:38 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

czarno-czarni pisze:mamy deklaracje na 250 zł
kupiłabym to:
http://allegro.pl/josera-economy-20kg-g ... 50207.html 2 x 20 kg = 169,8

i 10 kg tego:
http://allegro.pl/josera-josicat-10kg-g ... 23393.html 73 zł

razem 242,8 reszta = 7,2 przelew na konto p. Basi, ok?

Mogę to kupić teraz a Wy mi prześlecie kasę na konto (jeśli można to dziś :oops: )

Pani Basiu, co kupić? Czy tak jak wyżej, czy jedą psią i jedną kocią karmę a resztę przelać na puszki?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie paź 19, 2014 9:03 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Basieńko, wychodź na słoneczko jak najczęściej.Taka ładna pogoda na pewno poprawi samopoczucie. Twoja gromadka przepiękna :1luvu: Taka arka Noego, i te boćki.
Tak jak pisała gibutkowa polecam buraczki pod każdą postacią. Wysyłam Ci grosik ale proszę kup coś dla siebie, coś na na masz ochotę,ale zawsze było ci szkoda pieniędzy żeby to kupić.Pozdrawiam serdecznie.

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Nie paź 19, 2014 10:35 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Basia bardzo źle się czuje :( :( :(
Nawet nie mogłam z Nią porozmawiać, bo w domu zasięgu prawie wcale nie ma, ale powiadomiłam Ją ,że wysłałam Jej mail.
Prosiła,żeby przekazać,że jest ogromnie wzruszona Waszą pomocą!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AlkaM-przeogromne dzięki za kolejną pomoc!!!!!
I za porady odnośnie kiszonych buraków!-piłam taki sok, jest przepyszny, a na dodatek oczyszcza organizm!
Alu-jesteś za Oceanem, a nawet stamtąd potrafisz pomóc!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 19, 2014 12:28 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

kropkaXL pisze:Basia bardzo źle się czuje :( :( :(

A to ponoć wbrew pozorom dobry znak. To znaczy że chemia działa. Basia się źle czuje ale jeszcze gorzej czuje się ten dziad, którego się właśnie pozbywa :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie paź 19, 2014 12:31 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Oby tak było. Za Basię :ok:

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Nie paź 19, 2014 13:19 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Trzymam kciuki

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie paź 19, 2014 17:19 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Jakoś się tu znalazłam.. , zostanę.
I od początku przeczytać muszę i te zdjecia tak zachwalane obejrzeć :D
Kciuki też będę trzymać, a co :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie paź 19, 2014 17:43 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Zawsze miałam słabość do dużych psów.. A dogi to już w ogóle..Ale buldożek ..mmm... :1luvu:
Niech się wszystkim uda!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Nie paź 19, 2014 19:25 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Kochani jesteście :)
Nie umiem wyrazic jak bardzo jestescie WAŻNI.Wasza obecność i pomoc jest NIEOCENIONA.
Przepraszam wszystkich ale czuje sie dzisiaj bardzo żle.
Mam nadzieje ,z e dolegliwosci bedą się oddalac i jutro z pewnościa do Was napiszę.
Psy czuja moją niedyspozycje i nie odstepują mnie na krok.
Troche mnie to irytuje bo mają przecież mozliwośc przebywania w ogrodzie.
Mam tez na łózku trzy dyżurne koty. :kotek:
Siemek śpi z buldogiem w nogach łóżka ,Milka obok a rudy kot na poduszce nad moją głową.
Ogromnie dziekuje za przepis na sok z kiszonych buraków.
To niedrogi i nieskomplikowany sposób który może pomóc w powrocie do zdrowia

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Nie paź 19, 2014 19:44 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

To świetnie, że zwierzęta są blisko Ciebie. Takie okłady z kochającego kota (i psa pewnie też), to samo zdrowie :mrgreen:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon paź 20, 2014 0:25 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

8O :D Zdjecia sa przeokrutnie zabawne. Mezowi pokaze jak tylko wroci w czwartek! Czeka na to :D

Basiu, to wszystko ma spora wartosc, bo te scenki nie sa ustawiane, po prostu Ty masz niesamowite oko reporterskie ;) To wielki dar, miec taki synchron scena-oko-palec-spust. Absolutnie nie mozesz nas, ani tym bardziej swoich przyjaciol czworonogich (i skrzydlatych) pozbawiac tego przywileju obcowania z Toba i tym darem ;)

Glowa do gory i mysli do gory , nic tak nie wplywa na nasze sa samopoczucie jak nasz nastroj. Nawet jak lezysz i wszystkie liscie spadaja, zycze ci miliona usmiechow wewnetrznych. Nieustajaco :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon paź 20, 2014 6:42 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

w zooplus zamówiłam kocie puszki smilla - za 112,84 zł (24 szt) i dobrałam kocie cukierasy dwie paczki za punkty. Pewnie dopiero jutro wyślą z z dostawą na środę
na allegro wzięłam 2 x 20 kg josery dla psów za 169,8 i to pewnie dziś będzie wysłane.

razem wydałam: 282,64
ze zbiórki mamy 250 zł
jakby ktoś chciał jeszcze się dorzucić tą końcóweczką - zapraszam.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon paź 20, 2014 16:28 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Morelowa-rozgośc się! :D

Kochane moje!
Bardzo, bardzo dziękuję!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Uzupełniłam w pierwszym poście 8)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 20, 2014 17:59 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dobra - tak zrobię :D
a jak buldożek ma na imię? bo niby czytałam całość ale chyba miałam tzw ślepe plamki :twisted:

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]