Hej

Jak ja ogłaszałam koty do adopcji, to codziennie rano kasowałam ogłoszenia i umieszczałam od nowa (większość portali ma blokadę, która powoduję że nie można umieszczać dwóch takich samych ogłoszeń, a nawet jak się coś zmieni to i tak moim zdaniem lepiej jest wrzucić nowe niż żeby było kilka a gdzieś na dalszych stronach)
W ten sposób moje ogłoszenia codziennie były na pierwszej stronie i tak robiłam aż do skutku. Nie wiem czy też tak robisz, ale polecam spróbować.
W tej chwili jest w ogóle ciężki okres na wyadoptowanie kota, bo jest mnóstwo kociaków i wszyscy tzw "pierwszokotni" wolą brać takie małe kociaki, (najlepiej rude, albo srebrne, albo z długim futrem) a ponieważ jest ich sporo to Łakotce będzie się ciężko przebić ;/
W ogóle zauważyłam że najlepszym okresem na kocie adopcje jest Grudzień-Luty - nie wiem czy też macie takie spostrzeżenia, czy to tylko moje doświadczenia... Może to dlatego że w zimę kociaki się prawie nie rodzą, a nawet jeśli to mają bardzo małe szanse na przeżycie bez pomocy człowieka.