Staram się zgodnie z radami behawiorystki bawić się z nim kilka razy dziennie po 5 - 10 minut minut.
Jak na razie maluch zachowuje się wzorowo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rilla07 pisze:I fotek parę...
Dowód na miziastość Muszerona
Nie chciał mi zejść z kolan i jak pięknie mruczał...![]()
![]()
Potem przyszedł Teemcia i zajął miejsce przed monitorem
aannee99 pisze:Bardzo się cieszę, że koteczka została odnaleziona, normalnie kamień z serca...![]()
![]()
![]()
Teemcio cudaczek, normalnie jak Marcelek![]()
![]()
![]()
![]()
mag828 pisze:
ja ostatnio mam wrażenie, że trochę zaniedbuję moje czarnidełka, ale troche spraw mi się w tym tygodniu nawarstwiło i mało bywam w domu... życie po prostu... a jeszcze próbuję zdrowotnie się ogarniać
mag828 pisze:ale masz śliczne paznokcie
aannee99 pisze:Teemol![]()
![]()
taki łowca jak Marcel i Tosia, wydają przy tych polowaniach takie kosmiczne dźwięki, że hej
![]()
mir.ka pisze:
witaj Kasiu![]()
czytałam na kotach o Teemciu
Rilla07 pisze:Hej hej![]()
Jutro rano jadę na weekend na wieśKocurki zostają z małżem w domu.
Miało być słonecznie... będzie padać, no trudno, to jednak mnie nie powstrzyma przed buszowaniem w ogródku![]()
Teraz morduję się z nowym telefonem... Po wielu latach padła moja ukochana różona nokia z klapką...![]()
Muszę się przyzwyczaić do nowego, ja nie lubię generalnie zmianUrodziłam się chyba w złych czasach
aannee99 pisze:Teemol![]()
![]()
taki łowca jak Marcel i Tosia, wydają przy tych polowaniach takie kosmiczne dźwięki, że hej
![]()
DokładnieNie wiadomo czy to kot czy jakieś inne zwierze
mir.ka pisze:
witaj Kasiu![]()
czytałam na kotach o Teemciu
Hej Mireczko![]()
Tak, bardzo szybko odpowiedziała ta Pani
Na razie jest super, nie chcę zapeszać, ale wszystko zmierza ku dobremu
mir.ka pisze:
cieszę się![]()
bardzo fajna ta stronka, zawsze można się czegoś pożytecznego dowiedzieć, często ją odwiedzam, nawet sami mi przysyłają nowości![]()
ja też lubie telefony z klapką , teraz chyba nieosiągalne, a dla mnie najwygodniejsze, jak idę na spacer z pieskami to przynajmniej mi się nie włączają w kieszeni
Rilla07 pisze:Hej hej w deszczowy poranek...![]()
Niestety jest paskudnie, na prawdę nie mam pojęcia ile zarabiają "przewidywacze pogody", ale chyba nie dostają wynagrodzenia za trafność przewidywań![]()
Za pół godzinki mam autobus, jadę do rodziców. Powinna jutro wieczorkiem już być![]()
Teemcia zrobił mi pobudkę o 5.30 rano, wlazł na mnie i zaczął ssać brodęJak go przestawiłam obok to wlazł znowu, tym razem na głowę i dossał się do czoła
![]()
Ah ten kociak no
Miłego weekendu Kochani, co prawda nie jest jakiś słoneczny, ale oby był przyjemny
mir.ka pisze:
cieszę się![]()
bardzo fajna ta stronka, zawsze można się czegoś pożytecznego dowiedzieć, często ją odwiedzam, nawet sami mi przysyłają nowości![]()
ja też lubie telefony z klapką , teraz chyba nieosiągalne, a dla mnie najwygodniejsze, jak idę na spacer z pieskami to przynajmniej mi się nie włączają w kieszeni
Hej![]()
Wśród moich znajomych zostałam jedyna z telefonem z klapką czyli potocznie "kalkulatorem".
Niestety po 6 latach żywota nokia padłaBardzo ją lubiłam, prosta, lekka i malutka.
Jakoś nie mogę się przekonać do tych wszystkich smartfonów, no ale muszę, bo innego telefonu z klapką już w ofercie nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 172 gości