♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 15, 2014 22:49 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

I fotek kilka, tym razem Teemciak w wirze zabawy :)

Staram się zgodnie z radami behawiorystki bawić się z nim kilka razy dziennie po 5 - 10 minut minut.
Jak na razie maluch zachowuje się wzorowo :ok:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw paź 16, 2014 8:05 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Bardzo się cieszę, że koteczka została odnaleziona, normalnie kamień z serca... <3 <3 <3
Teemcio cudaczek, normalnie jak Marcelek :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw paź 16, 2014 9:05 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Rilla07 pisze:I fotek kilka, tym razem Teemciak w wirze zabawy :)

Staram się zgodnie z radami behawiorystki bawić się z nim kilka razy dziennie po 5 - 10 minut minut.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

ojejajeja, jak ja go uwielbiam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja ostatnio mam wrażenie, że trochę zaniedbuję moje czarnidełka, ale troche spraw mi się w tym tygodniu nawarstwiło i mało bywam w domu... życie po prostu... a jeszcze próbuję zdrowotnie się ogarniać

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Czw paź 16, 2014 9:07 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Rilla07 pisze:I fotek parę...

Dowód na miziastość Muszerona ;)
Nie chciał mi zejść z kolan i jak pięknie mruczał... :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Potem przyszedł Teemcia i zajął miejsce przed monitorem ;)

Obrazek

Obrazek

ale masz śliczne paznokcie :1luvu:

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Czw paź 16, 2014 19:44 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzisiaj taki dzień w kratkę, raz słoneczko, raz deszcz :)
Na weekend planuję jechać na wieś, mam nadzieję, że będzie cieplutko ;)

Kocurki w porządku, najedzone i rozleniwione jak zawsze :mrgreen:

aannee99 pisze:Bardzo się cieszę, że koteczka została odnaleziona, normalnie kamień z serca... <3 <3 <3
Teemcio cudaczek, normalnie jak Marcelek :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To była cudowna wiadomość, bo szansę odnalezienia niepełnosprawnej kici w takich warunkach były kiepskie...
Udało się i kotka już jest ze swoją panią :1luvu:

Teemciak do daleki kuzyn Marcelka :D Dymniaczki chyba generalnie takie ucieszone mają pyszczki :ryk:

mag828 pisze:
ja ostatnio mam wrażenie, że trochę zaniedbuję moje czarnidełka, ale troche spraw mi się w tym tygodniu nawarstwiło i mało bywam w domu... życie po prostu... a jeszcze próbuję zdrowotnie się ogarniać

Hej :1luvu:

Też ostatnimi czasy w ogóle nie bawiliśmy się z kocurkami, dlatego Teemo tak oszalał na punkcie piórek.
Mam nadzieję, że to nic poważnego, jeśli chodzi o sprawy zdrowotne... :(
:ok: :ok: :ok:

mag828 pisze:ale masz śliczne paznokcie :1luvu:

Moja amatorska twórczość paznokciowa ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Czw paź 16, 2014 19:47 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

A tutaj Teemol próbujący złapać nieruchomą muchę na suficie ;)
To znaczy bardziej to wyglądało jak nawoływanie "podsadź mnie ! " albo "zdejmij mi tą muchę !" :mrgreen:

Niestety filmik kiepski, przy takim oświetleniu a akurat padła żarówka w lampie. I nie wiem co tak mi stuka w aparacie podczas nagrywania... :roll:
Muchy już dawno nie ma a on dalej tam siedzi i czeka pomiaukując od czasu do czasu... :ryk:

Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt paź 17, 2014 10:44 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Teemol :D :D :D taki łowca jak Marcel i Tosia, wydają przy tych polowaniach takie kosmiczne dźwięki, że hej 8) :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt paź 17, 2014 10:58 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Rilla07 pisze:I fotek kilka, tym razem Teemciak w wirze zabawy :)

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

witaj Kasiu :1luvu:

czytałam na kotach o Teemciu :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt paź 17, 2014 22:59 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Hej hej :1luvu:

Jutro rano jadę na weekend na wieś :) Kocurki zostają z małżem w domu.
Miało być słonecznie... będzie padać, no trudno, to jednak mnie nie powstrzyma przed buszowaniem w ogródku :twisted:

Teraz morduję się z nowym telefonem... Po wielu latach padła moja ukochana różona nokia z klapką... :placz:
Muszę się przyzwyczaić do nowego, ja nie lubię generalnie zmian ;) Urodziłam się chyba w złych czasach ;)

aannee99 pisze:Teemol :D :D :D taki łowca jak Marcel i Tosia, wydają przy tych polowaniach takie kosmiczne dźwięki, że hej 8) :201461

Dokładnie :D Nie wiadomo czy to kot czy jakieś inne zwierze :ryk:

mir.ka pisze:

Hej Mireczko :1luvu:

Tak, bardzo szybko odpowiedziała ta Pani :)
Na razie jest super, nie chcę zapeszać, ale wszystko zmierza ku dobremu :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob paź 18, 2014 8:23 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Rilla07 pisze:Hej hej :1luvu:

Jutro rano jadę na weekend na wieś :) Kocurki zostają z małżem w domu.
Miało być słonecznie... będzie padać, no trudno, to jednak mnie nie powstrzyma przed buszowaniem w ogródku :twisted:

Teraz morduję się z nowym telefonem... Po wielu latach padła moja ukochana różona nokia z klapką... :placz:
Muszę się przyzwyczaić do nowego, ja nie lubię generalnie zmian ;) Urodziłam się chyba w złych czasach ;)

aannee99 pisze:Teemol :D :D :D taki łowca jak Marcel i Tosia, wydają przy tych polowaniach takie kosmiczne dźwięki, że hej 8) :201461

Dokładnie :D Nie wiadomo czy to kot czy jakieś inne zwierze :ryk:

mir.ka pisze:

Hej Mireczko :1luvu:

Tak, bardzo szybko odpowiedziała ta Pani :)
Na razie jest super, nie chcę zapeszać, ale wszystko zmierza ku dobremu :ok:

cieszę się :D
bardzo fajna ta stronka, zawsze można się czegoś pożytecznego dowiedzieć, często ją odwiedzam, nawet sami mi przysyłają nowości :)

ja też lubie telefony z klapką , teraz chyba nieosiągalne, a dla mnie najwygodniejsze, jak idę na spacer z pieskami to przynajmniej mi się nie włączają w kieszeni
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob paź 18, 2014 8:30 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Hej hej w deszczowy poranek... :1luvu:

Niestety jest paskudnie, na prawdę nie mam pojęcia ile zarabiają "przewidywacze pogody", ale chyba nie dostają wynagrodzenia za trafność przewidywań :roll:
Za pół godzinki mam autobus, jadę do rodziców. Powinna jutro wieczorkiem już być :ok:
Teemcia zrobił mi pobudkę o 5.30 rano, wlazł na mnie i zaczął ssać brodę :roll: Jak go przestawiłam obok to wlazł znowu, tym razem na głowę i dossał się do czoła :ryk:
Ah ten kociak no :)

Miłego weekendu Kochani, co prawda nie jest jakiś słoneczny, ale oby był przyjemny :ok:

mir.ka pisze:
bardzo fajna ta stronka, zawsze można się czegoś pożytecznego dowiedzieć, często ją odwiedzam, nawet sami mi przysyłają nowości :)

ja też lubie telefony z klapką , teraz chyba nieosiągalne, a dla mnie najwygodniejsze, jak idę na spacer z pieskami to przynajmniej mi się nie włączają w kieszeni

Wśród moich znajomych zostałam jedyna z telefonem z klapką czyli potocznie "kalkulatorem".
Niestety po 6 latach żywota nokia padła :( Bardzo ją lubiłam, prosta, lekka i malutka.
Jakoś nie mogę się przekonać do tych wszystkich smartfonów, no ale muszę, bo innego telefonu z klapką już w ofercie nie było :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob paź 18, 2014 8:34 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Rilla07 pisze:Hej hej w deszczowy poranek... :1luvu:

Niestety jest paskudnie, na prawdę nie mam pojęcia ile zarabiają "przewidywacze pogody", ale chyba nie dostają wynagrodzenia za trafność przewidywań :roll:
Za pół godzinki mam autobus, jadę do rodziców. Powinna jutro wieczorkiem już być :ok:
Teemcia zrobił mi pobudkę o 5.30 rano, wlazł na mnie i zaczął ssać brodę :roll: Jak go przestawiłam obok to wlazł znowu, tym razem na głowę i dossał się do czoła :ryk:
Ah ten kociak no :)

Miłego weekendu Kochani, co prawda nie jest jakiś słoneczny, ale oby był przyjemny :ok:

mir.ka pisze:

Wśród moich znajomych zostałam jedyna z telefonem z klapką czyli potocznie "kalkulatorem".
Niestety po 6 latach żywota nokia padła :( Bardzo ją lubiłam, prosta, lekka i malutka.
Jakoś nie mogę się przekonać do tych wszystkich smartfonów, no ale muszę, bo innego telefonu z klapką już w ofercie nie było :(

jak mój mi się skończy to nie wiem co zrobię mam LG, chyba 3 letni
dotykowe są dla mnie niewygodne, potrzebuję do prowadzenia rozmów, a one do tego się nie nadają :evil:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob paź 18, 2014 13:07 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

Miłego weekendu, Kasiu :201454
kicikicimiauhau

Post » Nie paź 19, 2014 16:14 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leżing fotki str. 33 ;)

wróciłaś do domku? pogoda chyba dopisała?
u nas cały dzień było słonecznie :D

jest do Ciebie prośba, czy mogłabyś się zastanowić nad prowadzeniem konkursów dla kociaków? Magda nie ma już czasu i tak ty mi przyszłaś na myśl :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]