Coraz częściej myślę, że jakoś nie tak jest ten świat urządzony. Przytulam, Marysiu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Dziś umarł Antoś, FIP go pokonał, bardzo szybko pokonał.
Nie będę Was raczyć szczegółami, powiem jedno: umieranie na FIP-q jest bolesne, bardzo bolesne.
Kolejny raz byłam tego świadkiem.
Nie wiem, ile razy można patrzeć na takie cierpienie, na które jest tylko jedno ukojenie: śmierć.
Takim go zapamiętam:
Zdjęcia Wanilki nie mam, dla obojga zapalę znicz.
Za TM już nie cierpią.
alessandra pisze:nie , nie mylisz sie, ratujesz może temu kotu życie, bo upadek niekoniecznie mógłby zakończyć sie tylko siniakami . Baba nie zasługuje na kota -chyba że na takiego na baterie
mar9 pisze:Dziś umarł Antoś, FIP go pokonał, bardzo szybko pokonał.
Nie będę Was raczyć szczegółami, powiem jedno: umieranie na FIP-q jest bolesne, bardzo bolesne.
Kolejny raz byłam tego świadkiem.
Nie wiem, ile razy można patrzeć na takie cierpienie, na które jest tylko jedno ukojenie: śmierć.
Takim go zapamiętam:
Zdjęcia Wanilki nie mam, dla obojga zapalę znicz.
Za TM już nie cierpią.
mar9 pisze:Dzieciaki poszczepione, jeszcze Landrynkę czeka drugie szczepienie, no i wszystkie czeka ciachanie.
Ale na to potrzebuję talony, podobno w listopadzie mają znowu wydawać.
Miałam też kolejny telefon w sprawie adopcji Kenii ale jak wspomniałam o zabezpieczeniu okien to ciągu dalszego nie było.
Smutno mi trochę bo dzieciaki dorastają i coraz trudniej będzie o domy dla nich.
Z drugiej strony nie wyślę je na poniewierkę lub niepewny byt.
Apetyty mają straszliwe, sporo kosztuje ich utrzymanie ale cóż, jak się powiedziało a...
Dzieciaki są takie słodkie, zabawowe, przylepne, dają tyle miłości, aż szkoda, że tylko ja mogę je kochać.
W wolnych chwilach zbieram fotki dzieciaków i obmyślam teksty ogłoszeń adopcyjnych, choć jak pomyślę o kolejnych głupich telefonach to gęsia skórka mi wychodzi.
Poza zwierzakami jestem też zajęta sprzątaniem mieszkania po moim ex, załatwianiem wszelakich formalności itd.
Tak więc nudzić się nie ma czasu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 133 gości