Dziewczyny Dziękuję Wam Wszystkim i każdej z osobna Bardzo Mocno
Dzisiaj do mnie znowu doszło że wokół mnie tu na miejscu nastała dziwna cisza
Jesteście Wy Zwierzolubni Ludzie ,Basia z Mirkiem ach dobrze że zobaczę ich w sobotę,i Kolega który od lat już mieszka w Holandii a teraz wpadł do Rodziny w odwiedziny ,ale wczoraj sam zaproponował że pojedzie z nami na ta komisję bo Adam po nocnej zmianie padał ,auto Krzysia bardzo wygodne i chyba tylko dlatego nie zemdlałam w drodze powrotnej do domu,tylko troszkę trzeba go było trzymać bo miał ochotę wejść i te 3 baby stłuc na kwaśne jabłko mimo że bardzo szanuje kobiety
Kasiu Dzięki za wsparcie ,Skaska zajmuje się takimi sprawami i już obiecała mi pomóc
jest blisko tej strony medycznej
Jesooo to znaczy że biegli tez mogą być niesprawiedliwi?
też będa krzyczeć ,szarpać nie wiem czy to wytrzymam
Po zupełnie nieprzespanej nocy rano wyszykowałam sie na badanie
powiem Wam że gdy zobaczyłam białe kitle to zrobiło mi sie słabo
jestem okropnie po wczorajszym obolała,ból jest tak nieznośny że az wymiotuję i oblewam się potem
Wszyscy na miejscu przywitali mnie grzecznie i z troską
zadawali potrzebne pytania ,podpisałam zgodę i się zaczęła przygoda z rezonansem
zaraz dostałam wenflon i zaprowadzili mnie do pracowni
ale maszyna piekna,bardzo nowoczesny sprzęt
no tak ale jak sie położyłam na plecach to łzy poleciały po policzkach i zaczełam się trząść z bólu
Kochani Ludzie,troskliwi bardzo zadbali bym poczuła się jak najlepiej
widać nie ma nic trudnego by pacjent nie cierpiał
owszem bolało ale nie tak okropnie,obłożyli mnie specjalnymi poduszkami,podkładki dali pod plecy pod kolana i ból zelżał,super było to że tym razem prawie nie słyszałam tych głośnych dźwięków maszyny bo do uszu wsadzili mi zabawne korki
zaczeła się pół godzinna jazda ,a potem przyszli podeć kontrast i znowu,no trwało to długo ,ledwo dotrwałam,ale i potem spokojnie pomogli dojść do siebie,czułam sie tam bardzo bezpiecznie,jak widac nie każdy biały kitel jest groźny
Dopiero na sam konieć zapłaciłam 520zł
zostały tam poprzednie wyniki badań i płytka ,wynik będzie w poniedziałek,mogła bym jutro odebrac ale jutro musze odpocząc troszkę,będzie tez rachunek bo sam paragon to byłby za mało
chcę Wam pokazać
wzięłam cennik i mnie zatkało bo kurcze w tym nowoczesnym aparacie mozna zrobić cały kręgosłup naraz nawet
jeden poziom z kontrastem 520
dwa 649
trzy czyli cały 950
no ale lekarz powiedział ze dwa jeszcze naraz bym zniosła ale 3 już nie bo cały naraz to badanie trwa okropnie długo a z moimi bólami to bym nie wytrzymała
Powiedział tylko ze dobrze zrobić najnowszą diagnostykę bo kto wie co w tym całym kręgosłupie podziało się przez te lata
szukam jeszcze na przyszłośc neurologa który będzie mi mógł wypisywać sakierowania na NFZ ale chcę zostać pod opieką mojej Lekarki bo jej ufam i nigdy nie zdziera ze mnie a czasem zamiast pieniędzy za wizytę zamówi u mnie np mydełko albo inny pierdołek decoupage
Troszkę sikałam krwią dzisiaj ,ale tak było też kilka lat temu po podaniu kontrastu
będzie dobrze Dziewczyny
DZIĘKUJE WAM JESZCZE RAZ ZA TO ŻE MOGŁAM PRZEJŚĆ TO KOSZTOWNE BADANIE
Ściskam Was mocno
Iwa