Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 14, 2014 17:21 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

Mnie również przynajmniej tu na miau !!! Jeżeli to się nie wyjaśni w przeciągu kilku dni podejmę inne kroki !!! Tak się nie robi ani nie postępuje !!! Nie chodzi tu o rzeczy za które zapłaciłyśmy - chodzi tu głównie o zwierzęta którym w jakiś sposób chcemy pomóc kupując na bazarkach rożne przedmioty ubrania itp wpłacając na nich nasze ciężko zarobione pieniążki !!!

anetaa200

Od: Czw gru 15, 2011 18:48

Post » Wto paź 14, 2014 17:53 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

Dokładnie, widać, że tu też grasują oszuści, widać ludziom nie można ufać bo wykorzystają dobre chęci i wsparcie.

Mati66

Od: Nie mar 07, 2010 12:53

Post » Wto paź 14, 2014 18:07 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

Na takim postępowaniu będą tracić przede wszystkim nowi forumowicze, którzy pojawią się z prośbą o pomoc dla ich zwierzaków. Nikt im już nie uwierzy. A nie będą mogli się nawet jakoś uwiarygodnić wątkiem czy aktywnością. :( A przecież większość jest uczciwa.
Jeśli o pomoc proszą starzy wyjadacze, będący od lat na forum, jest im łatwiej, są znani, można ich "prześwietlić". Nowi tej szansy nie dostaną.
Szkoda, bardzo szkoda.
Na podforum jest wątek "czarnej listy bazarkowej", jeśli sytuacja się nie wyjaśni, wpiszę autorkę na tę listę.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto paź 14, 2014 18:16 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

ja już się 2 razy zastanowię zanim cokolwiek kupię na tym forum

Mati66

Post » Wto paź 14, 2014 19:36 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

Dziewczyny spokojnie 8O Dlaczego tak szybko osądzacie ludzi, przecież są różne sytuacje w życiu. Nie mogłam zaglądać na forum, bo popsuł mi się modem i nie miałam internetu (mam taka doczepianą antenkę do internetu, która się uszkodziła kiedy ja odpinałam). Przepraszam, że jeszcze wszystkim nie wysłałam, nie odpisałam kilku adresów z poczty... Strasznie mi wstyd, że to się tak przeciągnęło ale nikogo nie mam zamiaru oszukać.

anula7777

Od: Pt wrz 19, 2014 14:56

Post » Wto paź 14, 2014 19:40 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

miszelina pisze:Na takim postępowaniu będą tracić przede wszystkim nowi forumowicze, którzy pojawią się z prośbą o pomoc dla ich zwierzaków. Nikt im już nie uwierzy. A nie będą mogli się nawet jakoś uwiarygodnić wątkiem czy aktywnością. :( A przecież większość jest uczciwa.
Jeśli o pomoc proszą starzy wyjadacze, będący od lat na forum, jest im łatwiej, są znani, można ich "prześwietlić". Nowi tej szansy nie dostaną.
Szkoda, bardzo szkoda.
Na podforum jest wątek "czarnej listy bazarkowej", jeśli sytuacja się nie wyjaśni, wpiszę autorkę na tę listę.

Miszelina jestem uczciwa. Bardzo przepraszam za zamieszanie. Nie miałam dostępu do internetu. Paczuszka od Ciebie dotarła wczoraj. Kotek jest zachwycony i cały czas śpi na tej macie rybie a drapaczek tylko obślinia :) Dziękuję <3

anula7777

Post » Wto paź 14, 2014 19:44 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

Jutro napiszę co komu wysłałam i zrobię te rozliczenie. Po prostu nie wiem jak to się robi i gdzie mam wypisać co kto zakupił. Pytałam już o to wcześniej ale nikt mi nie odpowiedział. Nie wiem też jak zamyka się zakończony bazarek...Jeśli możecie to mi napiszcie.

anula7777

Post » Wto paź 14, 2014 19:47 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

a już się martwiłyśmy przez Twoje milczenie

Mati66

Post » Wto paź 14, 2014 19:48 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

Anula7777, cieszę się, że się odezwałaś. :) I że Bryczusiowi podobają się drapaczki.
Cały czas wierzę, że wszystko się wyjaśni. Tylko, że ostatnio kilka takich wątków "pomocowych" - jak ja to określam - skończyło się w niebycie, bez rozliczenia, bez wyjaśnień. I rozumiem, że ludzie mogą być rozgoryczeni.

Rozliczenie bazarku robi się tak:
Pod każdym kupionym fantem napisz, kto kupił i czy wpłata doszła. Możesz dodać datę wysyłki.
A na samym końcu po odliczeniu zmień tytuł dodając słowo KONIEC.

I przepraszam, jeśli poczułas się urażona, ale chyba sama widzisz, że sytuacja troszkę była niejasna.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto paź 14, 2014 19:53 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

to znaczy mała poprawka: Anetka200 nie czeka 2 tyg, tylko tydzień. Wiem, że to i tak długo... a inni czekają nawet trzy. Bardzo mi wstyd, że tak wyszło bo obiecywałam szybciej wysłać. Nie gniewajcie sie :oops:

anula7777

Post » Wto paź 14, 2014 19:56 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

skoro się odezwałaś to wybaczam i przepraszam :) i nie mogę się doczekać paczuszki:)

Mati66

Post » Wto paź 14, 2014 20:04 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

Ja się nie dziwię, że tak zareagowałyście.To ja przepraszam wszystkich. którzy się niepokoili :oops: Rozliczenia zrobię jutro. Nie wiem czy już wspominałam, ten czas dla mnie tak szybko zleciał... nawet nie wiem kiedy minęły te 3 tygodnie a jednocześnie było bardzo trudno, te zbieranie potrzebnych pieniędzy, pożyczanie pieniędzy, opieka na kotkiem... a poczta była mi jakoś nie po drodze (muszę na nią dojeżdżać autobusem bo w mojej wiosce nie ma :D). Wiem, że to żadne wytłumaczenie, ale tak wyszło. Kilka przesyłek poszło od razu, resztę odłożyłam na potem :oops: Jutro wszystko podsumuję.

Miszelina nawet nie wiesz ile radości sprawiłaś Bryczkowi tymi drapaczkami, bardzo Ci dziękuję. On był w pierwszym momencie po prostu oszołomiony :lol: nigdy wczesniej nie miał takich atrakcji :) Ten tekturowi to obślinia i mizia się do niego, a pazurki drapie na rybie i śpi na niej :) Myszka go średnio interesuje, za to Czarusiowi się bardzo podoba :)

anula7777

Post » Wto paź 14, 2014 20:09 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

A tak w ogóle to cieszę się, że szukając pomocy dla kotka odkryłam to forum i mam zamiar zaglądać tu często. Super, że jest takie miejsce gdzie miłośnicy futerek mogą wymieniać się doświadczeniem. Wiele zawdzięczam temu miejscu, w sytuacji kiedy byłam na skraju załamania gdy wydarzył sie ten wypadek... na pewno nie mam zamiaru ot tak sobie zniknąć :201461

anula7777

Post » Śro paź 15, 2014 10:48 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

Nikt się nie gniewa tylko że oczekujemy od innych uczciwości i pewnych wyjaśnień !!! Wielu jest ludzi którzy chcą pomóc a później się okazuje że to pidz na wodę !!! Ja raz się tak przejechałam , ale na innym forum !!! I w związku z tym mam już nauczkę i dmucham na zimne !!! Taka jest prawda że my tutaj nie znamy się osobiście i nie wiemy z kim mamy do czynienia wierzymy ludziom na słowo !!! a nie chciałybyśmy aby nas oszukiwano a przede wszystkim żeby cierpiały na tym biedne koty czy psy ...

Pozdrawiam serdecznie i ciepło

anetaa200

Od: Czw gru 15, 2011 18:48

Post » Czw paź 16, 2014 16:55 Re: Na operację dla kotka Bryczka - bizuteria, ciuszki i inn

Moja paczuszka już doszła.Dziękuję :1luvu: Wszystko pasuje jak ulał.

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

[poprzednia][następna]