♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 13, 2014 20:51 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Z tego co piszesz wynika, że może nie jesteś najlepsza w pocieszaniu, ale wszyscy to rozumieją i akceptują Ciebie taką jaką jesteś.
Za akceptuj teraz Ty siebie, bo to jeszcze chyba nie raz się powtórzy w przyszłości.
Widzę że masz wielkie szczęście, że masz takich przyjaciół. Nie rozumiem dla czego jesteś smutna?
Świat jest tylko tak skomplikowany, jak sami go sobie komplikujemy. Nie wiem kto to, tak wymyśliłem.

tomciopaluch

Od: Czw sie 28, 2014 4:41

Post » Pon paź 13, 2014 20:56 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Tomcio, fakty są takie: jestem za.....sta w pocieszaniu i to jedna z moich nielicznych zalet. Naprawdę jestem w tym dobra. Ale czasami, rzadko bo rzadko ale czasami, lepiej byłoby się przymknąć a ja wtedy nie potrafię.

Jestem smutna już nawet niekoniecznie dlatego że sp....sułam sprawę, tylko dlatego że wcale nie jest dzięki mnie mniej smutna osoba którą próbowałam pocieszyć. Bo w tym wypadku moje megapozytywne nastawienie nie zadziałało.

A ponieważ wszystko działo się przez ekran to nawet nie miałam i póki co nie będę miała okazji pogadać w cztery oczy.

Jestem smutna bo mi zależy.

Bo tacy ludzie jak moja przyjaciółka nie zasługują na bycie smutnym.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon paź 13, 2014 21:00 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

No i nie musisz potrafić, masz zapewne wystarczająco dużo zalet by to nie miało żadnego znaczenia.
Tylko pogódź się z tym, że tak już jest.
Świat jest tylko tak skomplikowany, jak sami go sobie komplikujemy. Nie wiem kto to, tak wymyśliłem.

tomciopaluch

Post » Pon paź 13, 2014 21:04 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

W pocieszaniu, rozwiewaniu obiekcji, rzeczywiście jesteś niezła ;-). I zasługujesz na przymknięcie oka na drobne potknięcia ;-).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pon paź 13, 2014 21:10 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Nikt nie zasługuje by być smutnym, głodnym, czy cierpieć ból.
Jednak te czynniki występują, wielu nie jesteśmy świadomi, bo o nich nie wiemy.
Myślę, że twoja przyjaciółka nie chciała by byś cierpiała razem z nią. :)

tomciopaluch

Post » Pon paź 13, 2014 21:13 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

magdar77 pisze:W pocieszaniu, rozwiewaniu obiekcji, rzeczywiście jesteś niezła ;-). I zasługujesz na przymknięcie oka na drobne potknięcia ;-).

w takim konkretnym rozwiewaniu obiekcji to żadna filozofia, czyste fakty.

może nie umiem wytłumaczyć o co chodzi. nieważne, przepraszam, jeszcze tego by brakowało żebym tu robiła "imprezę" z tego powodu.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon paź 13, 2014 21:19 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Impreza! :ryk:
Gdzie? :piwa:

tomciopaluch

Post » Wto paź 14, 2014 9:41 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

MamaMeli pisze:
magdar77 pisze:W pocieszaniu, rozwiewaniu obiekcji, rzeczywiście jesteś niezła ;-). I zasługujesz na przymknięcie oka na drobne potknięcia ;-).

może nie umiem wytłumaczyć o co chodzi. nieważne, przepraszam, jeszcze tego by brakowało żebym tu robiła "imprezę" z tego powodu.

Nie chodziło o imprezę jako taką. Monia pytała czemu u mnie na wątku jest cisza, więc napisałam, że impreza jest u Ciebie, mając na myśli, że akurat tu piszemy. :-)
Lepiej dzisiaj? :201481
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Wto paź 14, 2014 9:52 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

No właśnie - dzień dobry :ok:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Wto paź 14, 2014 10:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Troszkę mnie nie było, nadrobiłam zaległości, przytulam i proszę o uśmiech <3 <3
Kotecki miziam za uszkiem :) :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto paź 14, 2014 10:13 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

magdar77 pisze:
MamaMeli pisze:

Nie chodziło o imprezę jako taką. Monia pytała czemu u mnie na wątku jest cisza, więc napisałam, że impreza jest u Ciebie, mając na myśli, że akurat tu piszemy. :-)
Lepiej dzisiaj? :201481

ale ja nie nawiązywałam do tego Siostra, po prostu niepotrzebnie zrobiłam szum u siebie na wątku.
nie

Dzieńdobry wszystkim
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto paź 14, 2014 10:47 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Czasem trzeba się wygadać, często to pomaga, ale nie zawsze.

:201481

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Wto paź 14, 2014 11:52 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Ja za to jestem do bani w pocieszaniu :oops: więc napiszę tylko, że mam nadzieję, iż humor szybko Ci wróci Arielko. Wszystko da się wyjaśnić i można naprawić, jeśli Twoje intencje były czyste :ok:

A wracając do kotków i zeszłego tygodnia, to nie sądziłam, iż możliwe będzie, że z Nuriego będzie taki przytulas :D cudownie :1luvu:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto paź 14, 2014 13:44 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

dajmy spokój, już własnie wyjaśniania było za dużo.

Nuri jest cudowny, dzisiaj rano jak go zawołałam to nonszalancko wskoczył do mnie na łóżko i odpalił traktor :1luvu: a potem zpacała go Meli....
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto paź 14, 2014 13:47 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Obrazek

myślę że absolutnie potrzebuję szopa.

http://news.distractify.com/megan-mccor ... llers-are/
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]