♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 13, 2014 18:45 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

MamaMeli pisze:dupnie, ale na własne życzenie, rodzinna nieumiejętność trzymania buzi na kłódkę nawet w najlepszych intencjach niestety znowu się na mnie zemściła. Chciałam dobrze wyszło jak zawsze. Przejdzie...

No weź się nie przejmuj. Ktoś się obraził?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pon paź 13, 2014 18:58 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

magdar77 pisze:
MamaMeli pisze:dupnie, ale na własne życzenie, rodzinna nieumiejętność trzymania buzi na kłódkę nawet w najlepszych intencjach niestety znowu się na mnie zemściła. Chciałam dobrze wyszło jak zawsze. Przejdzie...

nawet nie obraził, ale cokolwiek, ma rację.

mam delikatność czołgu.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon paź 13, 2014 19:04 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

MamaMeli pisze:
magdar77 pisze:

nawet nie obraził, ale cokolwiek, ma rację.

mam delikatność czołgu.

Przejdzie przejdzie, a czasami mała awanturka pozytywnie oczyszcza atmosferę.

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Pon paź 13, 2014 19:37 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

ale to nie była awanturka, ja nie robię awanturek.
mój zbyt "hopdoprzodu" tekst i milczenie drugiej strony.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon paź 13, 2014 19:57 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Myślę że za bardzo się przejęłaś. Zdarza się. Nie ma co przeżywać, mówi się: sorki, wyrwało mi się i tyle. Mnie też nie raz wyrwało się za dużo. Niektóre rzeczy mówią się same ;-).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon paź 13, 2014 20:00 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Hmmm.... nie wiem czemu ale podejrzewam siostrzane nieporozumienie :roll: cóż mogę napisać - szkoda życia na gniewanie się :ok:

Monika_Wolska

Post » Pon paź 13, 2014 20:07 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Czeeeść :) Nie smutkaj się, każdy kto Cię zna to wie, że na pewno nie powiedziałaś czegoś, by kogoś zranić. A na pewno nie intencjonalnie.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon paź 13, 2014 20:08 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Miranduś, przeprosiłam, najzabawniejsze jest to że ja to palnęłam pocieszając.

Moniś, prawie że siostrzane, z bardzo bliską przyjaciólką.

Milenko, niby tak.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon paź 13, 2014 20:20 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Nie zadręczaj się więc - miałaś szczere intencje. Skoro przyjaciółka wymagała pocieszenia, to znaczy że nie była w najlepszym nastroju i pewnie potrzebuję teraz trochę czasu żeby sytuację i Twoje zamierzenia zrozumieć :201461
Nie wiem czy to co napisałam powyżej ma sens, ja mam dziwną konstrukcję psychiczną bo nigdy nie rozstrząsam tego co się zdarzyło a na co już nie mam wpływu. Stało się, się nie odstanie i basta.

Monika_Wolska

Post » Pon paź 13, 2014 20:23 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Monika_Wolska pisze:Nie zadręczaj się więc - miałaś szczere intencje. Skoro przyjaciółka wymagała pocieszenia, to znaczy że nie była w najlepszym nastroju i pewnie potrzebuję teraz trochę czasu żeby sytuację i Twoje zamierzenia zrozumieć :201461
Nie wiem czy to co napisałam powyżej ma sens, ja mam dziwną konstrukcję psychiczną bo nigdy nie rozstrząsam tego co się zdarzyło a na co już nie mam wpływu. Stało się, się nie odstanie i basta.

Ma sens, przynajmniej ja zrozumiałam o co chodzi :) I też tak uważam. Prześpicie się z tym i jutro będzie lepiej - zobaczysz.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon paź 13, 2014 20:24 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Kobiety znane są z tego, że są impulsywne. Któż ma to lepiej zrozumieć jak nie inna kobieta?
Chyba jednak jest ktoś taki, to siostra. :D
Wybacz sobie najpierw, skoro chcesz by ktoś Ci wybaczył.
I uśmiechnij się, bo tak to nawet z całym studiem filmowym nie uda się zrobić kolejnego nastrojowego filmu. :)
Świat jest tylko tak skomplikowany, jak sami go sobie komplikujemy. Nie wiem kto to, tak wymyśliłem.

tomciopaluch

Od: Czw sie 28, 2014 4:41

Post » Pon paź 13, 2014 20:28 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

tomciopaluch pisze:Kobiety znane są z tego, że są impulsywne. Któż ma to lepiej zrozumieć jak nie inna kobieta?
Chyba jednak jest ktoś taki, to siostra. :D
Wybacz sobie najpierw, skoro chcesz by ktoś Ci wybaczył.
I uśmiechnij się, bo tak to nawet z całym studiem filmowym nie uda się zrobić kolejnego nastrojowego filmu. :)

Męski głos rozsądku :ok:

Monika_Wolska

Post » Pon paź 13, 2014 20:29 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

No widzisz siostra rozumie, przyjaciółka też na pewno zrozumie :-). Czasm niechcący powiemy coś co druga strona zrozumie nie tak i klopot gotowy. Najważniejsze, że nie miałaś złych intencji.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon paź 13, 2014 20:41 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Nie, to nie tak. Ja wiem że rozumie intencje ale zła jestem na siebie, że - nie pierwszy raz - nie zamknęłam buzi w odpowiednim czasie.

Znamy się osiem lat i to nic nowego, cały wic polega na tym że ona wie co ja sobie myślałam. Zresztą napisałam to bardzo jasno. Nieważne jak bardzo byłoby źle w tym momencie i jak mało wierzyłaby ona w to że będzie lepiej, to ja w nią wierzę bezgranicznie. Ale napisałam to zbyt agresywnie.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon paź 13, 2014 20:43 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri przytulas s.34

Monika_Wolska pisze:Nie zadręczaj się więc - miałaś szczere intencje. Skoro przyjaciółka wymagała pocieszenia, to znaczy że nie była w najlepszym nastroju i pewnie potrzebuję teraz trochę czasu żeby sytuację i Twoje zamierzenia zrozumieć :201461

na ogół nie rozstrząsam, ale mam tendencje do nieświadomego ranienia ludzi których bardzo kocham mając intencje pocieszenia czy czegoś w ten deseń więc po prostu zła jestem na siebie że znowu to się tak wydarzyło.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]