Czar-koty,bur-koty. Kleksika nie ma już z nami :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 06, 2014 6:54 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

NOrek :1luvu:
A czemu ten biedny kotek jeden ma taką wielką , szeroka taśmę na szyjce malutkiej?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon paź 06, 2014 6:55 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

Jak to jest ta karma z kaczusią?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon paź 06, 2014 8:19 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

obróżki Minki proszę nie krytykować, sama ją uszyłam. jest w nią wszyty kawałek feromonowej, całość nosi Wykałaczka. gdyby to była obróżka na brzuszek Minki, na pewno musiałabym użyć gumki.
Kaczka nie siedzi W szafie , ale NA szafie.
Minka ją teraz zastrasza jakby mimochodem, całe jej zainteresowanie skupia się na kuchni. jak widzi że u mnie koniec, to przenosi się do sąsiadów.
zdjęcia atakującej czarnej błyskawicy cudowne - to piorun sprawiedliwości, Minko!

i fajnie się rozchodzą promienie-szprychy od uszka Minki, to chyba znaczy że mogę zakończyć zakraplanie, świeci czystością :)
Obcięłam Lukrasiowu pazurki, bo od czasu do czasu wali Minkę po głowie z wielką siłą. Powinnam obciąć też Mince, ale nie pozwala

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pon paź 06, 2014 9:57 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

Obróżka nie jest krytykowana :roll: Jest śliczna.. ma zielone elementy.. pasuje do burego.. i w ogóle :D Ale jest taka ... duża :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pon paź 06, 2014 11:17 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

paw pisze:zdjęcia atakującej czarnej błyskawicy cudowne - to piorun sprawiedliwości, Minko!

przecież to nie żaden piorun, tylko wujek Samo Zło!!!
Miciuś tak naprawdę kocha tylko pieska Norka:

http://i57.tinypic.com/35l4z06.jpg
paw pisze:Kaczka nie siedzi W szafie , ale NA szafie.
Minka ją teraz zastrasza jakby mimochodem, całe jej zainteresowanie skupia się na kuchni. jak widzi że u mnie koniec, to przenosi się do sąsiadów.

Minka ma teraz fazę ciągłego głodu i najadania się na zapas. Pewnie wyczuwa, że Kacza wywiera naciski na Paw, żeby Minkę wyrzucić na śmietnik.

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Pon paź 06, 2014 11:56 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

jak możesz jotpegu, Kacza tylko jest bardzo smutna i mówi, że nie zejdzie z szafy, póki ta straszna stwora się panoszy i że już jej chyba nie kocham...
o śmietniku nic nie mówiła (coś chyba słyszałam na temat powrotu skąd przyszła... ;) )

paw

Post » Pon paź 06, 2014 14:12 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

Kopiuję od czarno-czarnych:

JEST SPRAWA.

Dobry koci człowiek - Kociama - dostaje od losu cięgi. Nasze dobre Państwo, opiekujące się namiętnie i chętnie zygotami w probówkach odebrało Kociamie rentę, mimo że choroba nie cofnie się nigdy, mimo że nie może pracować, żyje w bólu i czasem nawet chodzić bez kul nie może. Ale dla naszej ojczyzny jesteśmy zawsze piękni, młodzi, zdrowi i mamy płacić składki i podatki.
Kociama odwołuje się, trzeba zrobić dodatkowe badania, prywatnie, bo inaczej będzie czekać w nieskończoność.
Zbieramy się do kupy, by zebrać kasę. Jeśli ktoś może i zechce pomóc - proszę o pw do skaskaNH.

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pt paź 10, 2014 11:25 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

Ciąg dalszy cyklu pt. Somsiedzi

nieustraszona Wykałaczka jakby wyluzowana:

Obrazek

Obrazek

wiecznie głodna Minka, a miska pusta:

Obrazek

Obrazek

Minka z Lukrecjanem:

Obrazek

Lukrecjan rozpańszczony na psim łóżeczku:

Obrazek

a biedny piesek na naszym tapczanie:

Obrazek

Obrazek

Miciuś z zabaweczką, którą wcześniej odebrał Mince. On się takimi "zabawkami dla przedszkolaków" nie bawi, ale żeby ktoś inny z nich korzystał?! Co to, to nie! "Moja zabaweczka, moja!"

Obrazek

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Pt paź 10, 2014 12:30 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

no miód na moje serce i na oczy moje takoż :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon paź 13, 2014 12:21 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

śliczne zdjęcia :1luvu:

u nas bez zmian, Wykałaczka ok, ale na podłogę schodzi tylko kiedy Minka jest zajęta w kuchni (znaczy napycha się albo krzyczy żeby ją napchać) albo jest zamknięta w kuchni. wtedy pędem biegnie do kuwetki. Minka też ok, ale w poprzednim wcieleniu musiała być psem myśliwskim używanym do polowania na kaczki :( końca izolacji nie widać....

paw

Post » Pon paź 13, 2014 12:56 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

Biedna Wykałaczka :( - ście ją urządzili, Minę podrzucili.. Dobrze, że te oczy najpiękniejsze na świecie ma chociaż.
no, i dobrze, że ta Mina też ma dobrze w sumie .

Obrazek

morelowa

Post » Nie paź 19, 2014 17:44 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

jej siostra

Post » Wto paź 21, 2014 8:35 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

Biedny piesek na tapczanie :ryk: To mi się podoba :mrgreen: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw paź 23, 2014 19:10 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

Klekson ma osiemnaście i pól roku
czyli ludzką 90
:201461 :piwa: :balony: :catmilk: i wogle

jej siostra

Post » Czw paź 23, 2014 19:13 Re: Czar-koty,bur-koty. 18-te urodziny Kleksa. Ale Mina!

aaahaaa!!!
To ja powiem, że mam znajomego Pana z Austrii, ma ponad 90 lat, pracuje !!! Gra w golfa, jeździ na wakacje i..... po śmierci swojej suczki adoptował szczeniaka

on się czuje młodziej niż ja :oops:

Takoż Kleksonowi życzę bycia jak Pan Gernot :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]