Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właściciela

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 06, 2014 19:23 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

servantez pisze:
kocia_mendka pisze:A ten kierunek to najbliższy szpital psychiatryczny jak mniemam?! :D

Jest też Polska fiema produkująca półki dla kotów:

http://www.szarydesign.pl/

Właśnie nad takim czymś dumam do jednego kąta!!! Idealne te półki - nie ma problemu z zastawianiem niedużego pokoju w którym nie wiadomo co postawić. Tylko te ceny to nie wiem skąd biorą... A jak już mowa o drapaku to na Dzień Kota dzieciaki dostały ode mnie takie tam małe hand made klik ze szpuli na kable. Zamiast sizalu użyłam liny jutowej - baaaardzo chętnie drapią a jak się ściąga to odwijam i poprawiam. I na szczeście chętnie na tym leżą i mniej zakłaczają mi kanapę. :201461
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Pon paź 06, 2014 21:19 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

pchełeczka pisze:
servantez pisze:
kocia_mendka pisze:A ten kierunek to najbliższy szpital psychiatryczny jak mniemam?! :D

Jest też Polska fiema produkująca półki dla kotów:

http://www.szarydesign.pl/

Właśnie nad takim czymś dumam do jednego kąta!!! Idealne te półki - nie ma problemu z zastawianiem niedużego pokoju w którym nie wiadomo co postawić. Tylko te ceny to nie wiem skąd biorą... A jak już mowa o drapaku to na Dzień Kota dzieciaki dostały ode mnie takie tam małe hand made klik ze szpuli na kable. Zamiast sizalu użyłam liny jutowej - baaaardzo chętnie drapią a jak się ściąga to odwijam i poprawiam. I na szczeście chętnie na tym leżą i mniej zakłaczają mi kanapę. :201461

Może są po prostu dobrej jakości, a na takie wyglądają ;). Jakoś cena za dość niszową półkę z dębu na poziomie 200 zł mnie nie dziwi. :wink:

servantez

Od: Czw lut 20, 2014 3:25

Post » Wto paź 07, 2014 7:23 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Świetne są te półki, najbardziej podoba mi się ta "NEKO" :D
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto paź 07, 2014 7:33 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

aannee99 pisze:Świetne są te półki, najbardziej podoba mi się ta "NEKO" :D

Mi sie podobaja te fale i drzewko ale zakup tego tak jak by sie chcialo to masa kasy. Ciekawi mnie jak z wytrzymałościa tego drzewka... obawiam sie ze przy 6kilowym brykaczu szybko taka konstrukcja moze stracic właściwości...
Przez takie obrazki człowiek dumanad dziwnymi narzedziami do handmade ;)
Obrazek

pchełeczka

Post » Wto paź 07, 2014 11:13 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Neko i fale, z tego można fajną ścianę zrobić :)

servantez

Post » Wto paź 07, 2014 22:20 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

A moglibyście mnie nie denerwować?! Jestem gotowa moim kotom nieba przychylić i tylko dlatego pozbierałam wszystkie durnostoje z półek w pokoju o kwiatkach nie wspomnę, ale przez was chodzi mi po głowie projekt dobudowania małego pokoiku tylko dla kotów... I wyposażenie go w te właśnie różne takie. A nie mam pieniędzy. I może z wykopaniem fundamentu bym sobie poradziła bo co to w końcu za sztuka,wiem którym końcem wtyka sie w ziemię łopatę, ale z zazbrojeniem i zalaniem już raczej nie więc ja bardzo serdecznie proszę nie posuwajcie mi głupich pomysłów bo się mąż ze mną rozwiedzie i kto wtedy zarobi kotom na żwirek?! Morawica wzywa tak coś czuję.... Lada dzień tam wyląduję niekoniecznie z własnej woli i to będzie WASZA wina :D :D :D:D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Śro paź 08, 2014 20:32 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

kocia_mendka pisze:A moglibyście mnie nie denerwować?! Jestem gotowa moim kotom nieba przychylić i tylko dlatego pozbierałam wszystkie durnostoje z półek w pokoju o kwiatkach nie wspomnę, ale przez was chodzi mi po głowie projekt dobudowania małego pokoiku tylko dla kotów... I wyposażenie go w te właśnie różne takie. A nie mam pieniędzy. I może z wykopaniem fundamentu bym sobie poradziła bo co to w końcu za sztuka,wiem którym końcem wtyka sie w ziemię łopatę, ale z zazbrojeniem i zalaniem już raczej nie więc ja bardzo serdecznie proszę nie posuwajcie mi głupich pomysłów bo się mąż ze mną rozwiedzie i kto wtedy zarobi kotom na żwirek?! Morawica wzywa tak coś czuję.... Lada dzień tam wyląduję niekoniecznie z własnej woli i to będzie WASZA wina :D :D :D:D

Ale masz pięęękny pomysł! :D

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Śro paź 08, 2014 20:41 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

bea3 to naprawdę jest straszne świństwo wiesz? No co za wredny babon to po prostu szok :D Ale w sumie i tak na wiosnę mam w planach osuszanie i docieplanie fundamentów oraz docieplanie domu. Jakby co.... Materiałów budowlanych najpewniej zostanie.... A jeśli nie pokoik dla koteczków to mam taki duuuuży taras,łatwo by go było zabudować i podciągnąć tam ogrzewanie.... Tfu, co ja gadam jeżu kolczasty.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro paź 08, 2014 20:42 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

A może zbuduj im wolierę?
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Śro paź 08, 2014 20:53 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

dzika ruta taki projekt też mi po głowie chodzi, jest szansa,ze wtedy Artem nie będzie się włóczył po wsi łazęga jedna :D No i w końcu kot sąsiada przestanie mu robić z zadka jesień średniowiecza co miało ostatnio miejsce. Ale to jest jeszcze wszystko do przemyślenia, bądź co bądź właśnie skończyłam zmagania twórcze z remontem przedpokoju, teraz kolej na pozostałe pomieszczenia w chałupie a jest ich kilka... Tak czy inaczej już ja coś wymyślę, najwyżej się mąż ze mną rozwiedzie, on już od dawna twierdzi,że nie mam za dobrze w głowie jeśli chodzi o koty. Ale czy ja kiedykolwiek pretendowałam do miana normalnej?! Bo jakoś nie pamiętam.... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Czw paź 09, 2014 2:38 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

kocia_mendka pisze:dzika ruta taki projekt też mi po głowie chodzi, jest szansa,ze wtedy Artem nie będzie się włóczył po wsi łazęga jedna :D No i w końcu kot sąsiada przestanie mu robić z zadka jesień średniowiecza co miało ostatnio miejsce. Ale to jest jeszcze wszystko do przemyślenia, bądź co bądź właśnie skończyłam zmagania twórcze z remontem przedpokoju, teraz kolej na pozostałe pomieszczenia w chałupie a jest ich kilka... Tak czy inaczej już ja coś wymyślę, najwyżej się mąż ze mną rozwiedzie, on już od dawna twierdzi,że nie mam za dobrze w głowie jeśli chodzi o koty. Ale czy ja kiedykolwiek pretendowałam do miana normalnej?! Bo jakoś nie pamiętam.... :D

Popatrz na to tak. Jak małż się rozwiedzie, to będzie miejsce na nowego kota :201461 :lol:

servantez

Post » Czw paź 09, 2014 16:20 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

servantez pisze:Popatrz na to tak. Jak małż się rozwiedzie, to będzie miejsce na nowego kota :201461 :lol:

A czasu nawet na kilka ;P
Obrazek

pchełeczka

Post » Sob paź 11, 2014 20:06 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Ale że ja, wredny babon? Gdzie ?!?!?! :D:D:D wszystko co kotkom sluży pochwalam :ryk: :ok:

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Nie paź 12, 2014 22:36 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Shogunowy update :)

Obrazek Obrazek

servantez

Post » Nie paź 12, 2014 22:42 Re: Tuptuś - fotopamiętnik kota, który sam znalazł właścicie

Robiłem dzisiaj zdjęcia grupce bezdomniaków w działek w Kędzierzynie.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

servantez

[poprzednia][następna]