Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o pomoc!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 08, 2014 11:39 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Co gorsza od 3ciego lipca (kiedy miała być operacja) MaryLux chyba raczej nie widziała kota - jak już to ich. No i zdjęć "after" też nie było. Dlatego wiele osób się obawia co z kotem.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro paź 08, 2014 12:30 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Może ta lecznica coś by wiedziała? Szkoda że też się nabrałam :(. Marylux widziałaś tego kota w ogóle choćby przed?
A może cała historia zmyślona?

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Śro paź 08, 2014 12:57 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Watpie, zeby im sie chcialo robic taki przekret.

Znajac zycie to kotu lepiej, a wlascicielom wdziecznosc szybko sie wyczerpala i olali zobowiazania. Przykre, niestety, ale jesli kota udalo sie uratowac, to chyba w tym najwazniejsze.
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Śro paź 08, 2014 16:56 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

jeśli...
a praca niewykonana
książki nieprzesłane
bardzo brzydkie postępowanie

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Śro paź 08, 2014 17:36 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

piano pisze:jeśli...
a praca niewykonana
książki nieprzesłane

Nie jest wina kota, ze ma takich wlascicieli. Ale trzymalismy kciuki za kota, a nie za nich.
Obrazek

Lifter

Post » Śro paź 08, 2014 17:38 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Tak, za kota. Co nie zmienia faktu, iz niesmak z powodu zachowania wlascicieli jest coraz wiekszy :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 08, 2014 17:47 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Czy net mają - nie wiem. Ale telefon mają czynny. Wczoraj sobie z mariuszem posmsowałam.
Ja:
Panie Mariuszu, mam już dość pogrywania w kulki. 4 miesiące spokojnie wystarczyłyby na wymalowanie pałacu, a wy nie daliście rady z 1 pokojem i kuchnuą, nie mówiąc o drugim pokoju, którego wymalowanie zaproponowaliście sami. Macie do wyboru: skończyć robotę do 18 października lub oddać całą wyciągniętą kasę. Za usługę nie wykonaną do końca zapłata się nie należy.

Na to mariusz;
Ok, przyjdziemy do 18. Po wymalowaniu wytłumaczę dlaczego nie założyłem firmy budowlanej.W tym miesiącu miałem kupę spraw na głowie i nie będę się z tego tłumaczył. Mowa tylko o mnie, Maciek pracuje prawie codziennie (...)

itd, itp.
Oczywiście do tej pory nie ma wiadomości, kiedy raczą przyjść. A chodzi o naprawdę dużą jak dla mnie sumę. I gucio mnie obchodzą jego sprawy.
Mefika po tym jednym spotkaniu już nie widziałam.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 08, 2014 19:46 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Nieładnie :(
Czy gdzieś na wątku wspomniano w jakiej klinice Mefi był leczony? Myślę, że z uwagi na koszty poniesione przez forumowiczów, wet powinien udzielić informacji co z kotem, jeśli ktoś do niego zadzwoni i powoła się na forum. Chyba że nie wiadomo, która to klinika, no to kanał, bo jedynym źródłem informacji są właściciele, nieodpowiedzialni jak widać w dalszym ciągu.

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Śro paź 08, 2014 21:23 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Lifter pisze:
piano pisze:jeśli...
a praca niewykonana
książki nieprzesłane

Nie jest wina kota, ze ma takich wlascicieli. Ale trzymalismy kciuki za kota, a nie za nich.

A skąd wiadomo, że kot wciąż żyje?
Nikt go w końcu nie widział od lipca...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw paź 09, 2014 5:37 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Odpowiedz mariusza jest b niemiła. Na zasadzie bylo, minęło i sp...

fajerka

Od: Nie paź 20, 2013 11:55

Post » Czw paź 09, 2014 6:13 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

fajerka pisze:Odpowiedz mariusza jest b niemiła. Na zasadzie bylo, minęło i sp...

Hola, hola! Umowa ustna ma wartosc wiazaca, wiec smialo w razie czego mozna goscia podac do sadu za wyludzenie czy niedotrzymaniue warunkow umowy etc. Ale to juz jakis prawnik powinien sie wypowiedziec. Tak w imie zasad.
Obrazek

Lifter

Post » Czw paź 09, 2014 7:22 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Tez jestem tego zdania.
MaryLux, oczywiscie SMS-y zachowalas?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 09, 2014 18:08 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Tak, zachowałam.
Dzięki za podpowiedź w sprawie prawnika :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 09, 2014 20:42 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

Oj nieładnie się zachowują. Też przelałam pieniądze i mam nadzieję że jednak poszły na ratowanie zdrowia kota, który ciągle żyje i ma się dobrze. Oby to się wyjaśniło, bo zaufanie to podstawa tego forum.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Czw paź 09, 2014 21:45 Re: Upadek z 5-tego piętra;ZŁAMANY KRĘGOSŁUP, Mefi woła o po

najgorsza prawda lepsza jest od niepewności ........

ja też dorzuciłem grosik , oby na ratowanie zdrowia kota ......
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]