Czteropak Asim <3 ->POŻEGNANIE [*] s. 34

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 06, 2014 19:01 Re: Czteropak Asim :) -> <3

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 07, 2014 19:25 Re: Czteropak Asim :) -> <3

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Śro paź 08, 2014 9:02 Re: Czteropak Asim :) -> <3

asim pisze:Witam się, znów tyle zaległości mam, wpadłam na chwilkę chociaż nasz wątek odwiedzić.
Dziękujemy za kciuki, komplementy i miłe słowa :)

Melduję, ze Kokardeczka mnie ostatnio zaskakuje 8O
Chyba ukradkiem czyta forum, musiała widzieć, że nazwalam ją samolubem.
Wczoraj jak gdyby nigdy nic wlazła mi na kolana - to był dokładnie trzeci raz odkąd mieszka u nas.
Dziś powtórka - siedzimy przy herbatce, ja na fotelu od komputera odwrócona do stolika, Kokardeczka wgramoliła mi się na oparcie (często włazi na nie i leży na oparciu mi za głową), nagle wciska mi się na podłokietnik - to nowość - ale za wąski był, to sobie na kolana wlazła, umościła się i leży, a ja to: 8O
Siedziałam po turecku, noga mi zdrętwiała, chciałam przełożyć i mi zwiała.
A przed chwilą weszła na biurko, wspięła się przednimi łapkami na regał i patrzy, a tam zajęte - Fontanna leży. Myślałam, ze odejdzie jak zwykle, a ta hop i położyła się koło siostry 8O
Chciałam zrobić zdjęcie, ale jak wstałam po aparat to się obudziły i rozeszły :( A tak słodko leżały wtulone, na łyżeczkę :lol:

nawet bez zdjęć to widzę :) tak ładnie opisałaś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Śro paź 08, 2014 19:21 Re: Czteropak Asim :) -> <3

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 08, 2014 21:54 Re: Czteropak Asim :) -> <3

Jejkuuuu, przepraszam Was bardzo mocno, nie mam czasu poodwiedzać Waszych wątków :(
Podłączamy się do kanalizacji i całymi dniami na podwórku siedzę - najpierw przesadzaliśmy to co przeszkadzało, teraz grabimy, sprzątamy... W domu tez mam zaległości, a dzień taki krótki :?

Ale przychodzę z porcją zdjęć na osłodę :)

Trochę z dzisiejszego podwórka:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kanapowce:
Obrazek
Obrazek
[Murika sama weszła pod koc - zimno było kociątku] :lol:

Foni odkryła, ze na szafę można wejść, musiałam zdjąć jedno pudło i zrobic jej miejsce...
Obrazek
Obrazek
Murika pozazdrościła, tez musiała sprobować :P
Obrazek

Trawka pięknie wyrosła :D
Obrazek
Trochę fotek z balkonu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Przytulańce zakochańce <3
Obrazek
Obrazek

Tej to dobrze :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Samolub z Redzikiem 8O
Obrazek

Na ostatek grzeczna Murika :D
Obrazek
[To tylko ułamki sekund, kiedy ona grzeczna jest, w tym momencie np. próbując wejść na półkę w szafie zrzuciła z niej połowę ubrań małżonka....]

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Śro paź 08, 2014 22:09 Re: Czteropak Asim :) -> <3

Cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw paź 09, 2014 20:15 Re: Czteropak Asim :) -> Duuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek s.17

ale śliczne :love: :love: :love: :love: :love: :love:
masz cuda po prostu
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pt paź 10, 2014 4:55 Re: Czteropak Asim :) -> Duuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek s.17

Murika i Funi, piękne kocury. Nic dodać nocne ująć. Czarne mają tyle gracji w sobie. Piękne - kocham. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zapraszam do moich sierściuszków: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10787608

przekliniaki

Od: Wto wrz 09, 2014 11:37

Post » Pt paź 10, 2014 7:20 Re: Czteropak Asim :) -> Duuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek s.17

a ja sobie już wcześniej te zdjęcia na FB oglądnęłam :mrgreen:
i pozachwycałam się Muriką :1luvu: :1luvu: :1luvu:
nawiedzona jestem :roll:

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pt paź 10, 2014 12:04 Re: Czteropak Asim :) -> Duuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek s.17

Murika zachowuje się jak na jej kolor przystało - to małe diablątko... :twisted:
Tyle szkód, ile narobiła w te trzy miesiące u nas to głowa mała...
Miałam dwa spokojne koty, które nie zrzucały nic z mebli ani parapetu, nie drapały nowej kanapy, nie zrywały firan, zachciało mi się maleństwa to teraz mam.
Kocham ją, jak wszystkie moje koty, jednak liczba szkód, jakich narobiła zdecydowanie przewyższyła moje oczekiwania, a spodziewałam się naprawdę wiele.
Z utęsknieniem czekam aż dorośnie :roll:
Boję się co to będzie w święta - już oczyma wyobraźni widzę te wielokrotnie przewracają choinkę :lol:
Wczoraj kolejny raz zerwała mi zazdrostkę z okna balkonowego - zawieszoną na jego szczycie, czyli prawie 2m nad ziemią. Skakała za muchą, zaczepiła pazurkiem o firankę i cała zazdrostka poszła. To już piąta.
Jest najmniejsza, a najmniej zgrabna. Jak skacze po pólkach czy parapecie to leci wszystko po kolei. Maine Coony choć wielkie nigdy nic mi nie zrzuciły, zawsze delikatnie wszystko przekraczały. Murika ma na koncie już kilka naczyń, wazon, dwie doniczki...
Firanki pozaciągane, urwany wieszak na ręcznik w łazience - to co wymienilam to tylko mały odsetek uszkodzeń :P

Nie żebym się skarżyła, ale nie można ciągle rzygać tęczą jakie to koty są cudowne :P Czasem trzeba powiedzieć, że nie zawsze jest różowo, bo potem ktoś czyta takie słodkie pierdzenie, zamarzy o kocie a za pól roku się go pozbywa, bo miało być pięknie a nie jest :x
Mimo wszystko kocham swoje koty, nie zamieniłabym na nic mojego kociostanu :mrgreen:

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Pt paź 10, 2014 14:29 Re: Czteropak Asim :) -> Duuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek s.17

Piękności :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Duma pewnie Dużą rozpiera patrząc na swoje kociambry :D

Też jestem zauroczona Muriką... :D :1luvu:
To taka czarna siostrzyczka mojego Teemo, z pyszczka i oczu bardzo podobne :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie paź 12, 2014 18:37 Re: Czteropak Asim :) -> Duuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek s.17

Ale cudowne foty ,a na nich piękne koty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Uwielbiam,bujam się w zdjęciach kotów na tle natury :oops: :oops: :oops:

jeszcze ,jeszcze........jestem nie nażarta :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]