Tulinek ,czyli kot, który. DO ZAMKNIĘCIA -dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 28, 2014 22:57 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

alessandra pisze:
Kinnia pisze:łołłłłłłłłłł
ale myszysko - skąd ją macie? 8O
gdzie to nabyć można?

Kinniu, lidka02 takie robi, zanabyłam chyba z 6 i wszytskie mają ogromne wzięcie u kotów, mam nadzieje,ze będzie kolejna partia , jak lidka02 sie wyrobi :ok:

oooooooooooo
to jak Lidka będzie miała takie myszyska to daj znać

a pomysł z pudełkiem i piłeczkami ..... rewelacja
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon wrz 29, 2014 8:28 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

Kinnia pisze:
alessandra pisze:
Kinnia pisze:łołłłłłłłłłł
ale myszysko - skąd ją macie? 8O
gdzie to nabyć można?

Kinniu, lidka02 takie robi, zanabyłam chyba z 6 i wszytskie mają ogromne wzięcie u kotów, mam nadzieje,ze będzie kolejna partia , jak lidka02 sie wyrobi :ok:

oooooooooooo
to jak Lidka będzie miała takie myszyska to daj znać

Kinniu podaję link do bazarku myszek viewtopic.php?f=20&t=164740
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon wrz 29, 2014 12:15 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

j.szmudrowska pisze:Kolejna zabawka dla kociurbów wyszła spod mej reki, cała niedziela upłynęła im na próbie wyłowienia piłeczek:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Wystarczy w pudełku po pizzy wyciąć parę otworków, wrzucić piłki, które swobodnie mogą się merdać po dnie i koty z głowy na cały dzień :D

o rany -super pomysł :ok: -szczególnie dla maluszków dobra zabawa, chociaz dla opiekuna tez niezła, myślę :lol:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon wrz 29, 2014 12:32 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

Taaak, oczywiście, zwłaszcza haratanie otworków :P Dobrze, że na pudełkach były kółka z jakimiś obrazkami, bo inaczej nie byłby tak równo :P najwazniejsze, że jeszcze nie pozarli i dalej się bawią :) Teraz mają troche trudniej, bo im do środka mysz wsadziłam, strasznie się denerwują, że nie mogą jej wyciągnąć, ale walczą :ryk:

j.szmudrowska

Od: Sob lip 28, 2012 21:56

Post » Wto wrz 30, 2014 11:06 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

j.szmudrowska pisze:Kolejna zabawka dla kociurbów wyszła spod mej reki, cała niedziela upłynęła im na próbie wyłowienia piłeczek:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Wystarczy w pudełku po pizzy wyciąć parę otworków, wrzucić piłki, które swobodnie mogą się merdać po dnie i koty z głowy na cały dzień :D

8O :ok: 8O Ale patent.
Ja co prawda mam same dorosłe ale i im się taka zabawka przyda.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Wto wrz 30, 2014 13:11 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

Taką samą zabawkę (no, prawie) za to bez cięcia można mieć jak się zachachmęci w Biedronce czy innym takim karton po dużych jogurtach/kefirach :ok: . U mnie działa do momentu, aż w ferworze zabawy któryś z większych :roll: się uwali na pudle w pogoni za piłeczką.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto wrz 30, 2014 17:01 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

dzieki za namiar na myszyska made in Lidka :ryk:
Obrazek

Kinnia

Post » Wto paź 07, 2014 12:59 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

kot, który zwietrzył sprawę i zwraca się z prośbą o pomoc -każdego z nas może to spotkać, zatem prosimy, kto może o wparcie

czarno-czarni pisze:JEST SPRAWA.

Dobry koci człowiek - Kociama - dostaje od losu cięgi. Nasze dobre Państwo, opiekujące się namiętnie i chętnie zygotami w probówkach odebrało Kociamie rentę, mimo że choroba nie cofnie się nigdy, mimo że nie może pracować, żyje w bólu i czasem nawet chodzić bez kul nie może. Ale dla naszej ojczyzny jesteśmy zawsze piękni, młodzi, zdrowi i mamy płacić składki i podatki.
Kociama odwołuje się, trzeba zrobić dodatkowe badania, prywatnie, bo inaczej będzie czekać w nieskończoność.
Zbieramy się do kupy, by zebrać kasę. Jeśli ktoś może i zechce pomóc - proszę o pw do skaskaNH.

podpisuje się w pełni pod słowami Dagi , spotykam się bardzo często z tą cudowną rzeczywistością , chyba tylko żyjąc w kosmosie albo we własnym sobkostwie można nie zauważać tej oczywistej prawdy, byłam świadkiem odebrania renty młodemu człowiekowi bez nóg- bo konowały s.. zusowskie stwierdziły,iż może pracować rękami, szczególnie ,że praca leży na ulicy -o czym oczywiście wszyscy wiemy i się o nią potykamy :evil: Mogłabym przytoczyc wiele przykładów jak wygladaja komisje zusowskie, jak poniżaja człowieka, jak np. dla radochy każą pokazywać rany po operacjach na sercu -dokumentacja specjalistyczna z klinik to przecie bzdety i można sobie sfabrykowac :evil:
Wiele, wiele innych przykładów osób z nowotworami , z chorobami zaniku mięśni, chorobami genetycznymi nieuleczalnymi, nieodwracalnymi, którym pozabierali renty.
Zapraszam do wsparcia Kociamy.

alessandra

Post » Wto paź 07, 2014 15:02 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

od lat uwielbiam nasz zus - a najbardziej gdy wydaje postanowienia o świadczeniach dla alkoholików :evil:
Obrazek

Kinnia

Post » Śro paź 08, 2014 14:04 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

Witaj Tulinku :201461
Buziole dla całej Waszej ferajny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zreanimowana ciotka :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 08, 2014 14:28 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

sześć Ciocia :D , jedna pamiętasz , bo tak siem tymi kłującymi zajmują ,że mnie z deka zaniedbali :(
Tuliś

alessandra

Post » Śro paź 08, 2014 14:43 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

Ściemniasz Tulisiu :mrgreen: Niby Ola Cię zaniedbała??
Poza tym wszyscy sie Tobą cieszą :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro paź 08, 2014 14:52 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

ha, żebym nie był goły i słowny, to mam to na dokumencie foto , o
Obrazek
micha pusta kotek biedny , biedny kotek
sie zorientowali, że focą to jakis ochłap rzucili
Obrazek
pewnie sie bali,ze napisze gdzie trzeba :mrgreen:
Obrazek

dzięki, Dobra Ciociu ze zaglądasz

alessandra

Post » Śro paź 08, 2014 15:05 Re: Tulinek i przyjaciele -czyli kot, który...

Tuliś Ty się nie martw, zadzwonimy w Twej sprawie może do TOZu... że Cie Pańcia Zołza głodzi :ryk: :twisted:

j.szmudrowska

Od: Sob lip 28, 2012 21:56

[poprzednia][następna]