Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 08, 2014 16:54 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

Jest potwierdzenie odbioru - pani Kamila odebrała list przedwczoraj, 6.sierpnia.
Mam mieszane odczucia co do tego czy się odezwie. Trzeba czekać.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sie 08, 2014 19:10 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

Marzenia11 pisze:Jest potwierdzenie odbioru - pani Kamila odebrała list przedwczoraj, 6.sierpnia.

ważne że odebrała :ok:
żeby to juz się wyjasniło wszystko. Po co ta kobieta piętrzy problemy?. Może jest jeepowi ok i będzie ok a ona komplikuje relacje. Trzymam kciuki za wszystko. :ok: :ok: :ok: :ok:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Sob sie 09, 2014 10:51 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

asia2 pisze:
Marzenia11 pisze:Jest potwierdzenie odbioru - pani Kamila odebrała list przedwczoraj, 6.sierpnia.

ważne że odebrała :ok:
żeby to juz się wyjasniło wszystko. Po co ta kobieta piętrzy problemy?. Może jest jeepowi ok i będzie ok a ona komplikuje relacje. Trzymam kciuki za wszystko. :ok: :ok: :ok: :ok:

Właśnie też nie mogę zrozumieć tych ludzi. Mnie na przykład ucieszyło jak dziewczyna od której wzielam mojego Tygryska odezwala się po prawie 3 latach. Mi przy zmianie telefonu wcięło numer, umowy adopcyjnej nie było wiec kompletnie nie mialam kontaktu. Kilka dni temu znowu wysłałam jej zdjęcia. Dla mnie to żaden kłopot powiedzieć że kot ma się dobrze. I sama wiem że to jest super uczucie jak sie domy stałe odzywają same żeby powiedzieć że wszystko jest w porządku.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Wto sie 12, 2014 10:23 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

masz info jakieś? Domyslam sie że nie ale wolę spytać a nóż widelec wywołam kobitę .

asia2

Post » Wto sie 12, 2014 21:45 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

asia2 pisze:masz info jakieś? Domyslam sie że nie ale wolę spytać a nóż widelec wywołam kobitę .

Nie, nie mam. Dziś mijają dwa miesiące odkąd Jeepa wywiozła na działkę. :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sie 12, 2014 22:41 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

do doopy, porąbana jakaś kobita, ogromnie jestem zla żę nie wiadomo co z Jeepem. Normalny człowiek, ktoremu nic inny nie zrobił, ktoremu ma kilka slow udostępnić o przedmiocie wspólnych zainteresowań , zwyczajnie by powiedzial, napisal, że przyjdz , zobacz, oceń. gdyby mial wiarę ze jest ok. Martwie się.

asia2

Post » Nie sie 31, 2014 17:52 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

Witam, czy wyjaśniła się sprawa z Jeepem?

mimini

Od: Pon sie 12, 2013 22:04

Post » Nie sie 31, 2014 18:00 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

mimini pisze:Witam, czy wyjaśniła się sprawa z Jeepem?

Niestety nie. Pani Kamila, jak to przystało na psychologa <ikonka uśmiechu z przekąsem ironicznego> jest konsekwentna i skoro napisała, ze kończy wymiane na temat Jeepa to ja skończyła.

Marzenia11

Post » Nie sie 31, 2014 18:16 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

No i co dalej?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie sie 31, 2014 18:24 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

ewan pisze:No i co dalej?

Działam dalej.

Marzenia11

Post » Nie sie 31, 2014 19:03 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

Czyli, jak rozumiem, czas na dalsze kroki? Tak jak już kiedyś pisałam - gdyby była potrzebna pomoc, proszę dać znać.

mimini

Od: Pon sie 12, 2013 22:04

Post » Wto paź 07, 2014 4:23 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

Jeep.......
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Wto paź 07, 2014 13:13 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

Czy coś wiadomo o Jeepie?
Mam nadzieję, że zabrano go już z działki?
Pogoda jesienna przecież, noce zimne :|
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Wto paź 07, 2014 15:04 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. DT/DS ciągle potrzebny.

Iwonami pisze:Jeep.......

Iwoonami, pamiętam o Jeepie.

violet pisze:Czy coś wiadomo o Jeepie?
Mam nadzieję, że zabrano go już z działki?
Pogoda jesienna przecież, noce zimne :|

Sprawa jest w toku. Jak będe miała konkretne i pewne informacje na pewno tu napiszę.

Marzenia11

Post » Wto paź 07, 2014 15:17 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. Pozostałe koty ok.

Nissanek przeprowadzil sie do centrum. :wink: Milość z Lusią kwitnie co bardzo cieszy jego duzych. Nie daje się glaskac, ale nie jest plochliwym kotem. Gdy przychodza goście gości się razem ze wszystkimi siadając w tym samym pokoju i obserwując co się dzieje. Zdarza mu się wskoczyc na łóżku i przygladac miziankom Lusi z ludźmi. Chodzi wyluzowany po mieszkaniu, korzysta z drapaka i innych ulubionych miejsc, nad ranem szaleją z Lusią, ale ludzie się już do tego przyzwyczaili i śpią.

Toyotka coraz bliżej czlowieka, spi w nogach :wink:

O Kangusi nie mam info, ale tu jestem pewna, ze jest ok. Gdy bylysmy w wakacje z wizytą to kotunia wyglądała bardzo dobrze, troszkę nabrała cialka, ale jest i będzie drobniutka. Futerko ladne, troszkę się nas bała, na pewno nie poznała. Uwielbia balkon i wylegiwanie sie na poduszce na fotelu.

Kornelka mocno się zaprzyjaźnila z panią Zosią. Jest niesamowite jak na nią czeka i z jakim miaukiem wybiega na spotkanie. Daje się jej bez problemu głaskać po łebku, pod brodką, ociera się o nogi, robi osemki z ogonkiem zadartym w gorze, ktory jej czasami nawet z emocji leciutko drży. Mnie poznaje i jak się widzimy to mi towarzyszy idąc za mną albo obok mnie, ale nie daje mi się głaskać.

Marzenia11

[poprzednia][następna]