alix76 pisze:O lecznicy napisze jopop, klatka i osprzęt jest u mnie, w Centrum, kwestia transportu. Jestem jutro po 16.00 w domu. Macie czym podjechać? czy szukamy?
Trzeba przywieść, nie mam auta.
Jeszcze transporter jakiś dla kota.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
alix76 pisze:O lecznicy napisze jopop, klatka i osprzęt jest u mnie, w Centrum, kwestia transportu. Jestem jutro po 16.00 w domu. Macie czym podjechać? czy szukamy?
Szkraba pisze:tydzień temu przygarnelam 2 kocie bidy. Mam 28 metrow. Samotnie wychowuje coreczke. Teraz fantami zdobywam kase na nie. Mieszkam na Targowku. Jeżeli otrzymam klatke, kuwete, zwirek karme i wskazanie która przychodnia będzie leczyc kota to go wezme. pojade na ursynow do lekarza. Wszelka pomoc finansowa rozlicze, ale sama nie posiadam srodkow.
Szkraba pisze:Szkraba pisze:tydzień temu przygarnelam 2 kocie bidy. Mam 28 metrow. Samotnie wychowuje coreczke. Teraz fantami zdobywam kase na nie. Mieszkam na Targowku. Jeżeli otrzymam klatke, kuwete, zwirek karme i wskazanie która przychodnia będzie leczyc kota to go wezme. pojade na ursynow do lekarza. Wszelka pomoc finansowa rozlicze, ale sama nie posiadam srodkow.
Nie bierzcie mi tego za zle- sama nie dam rady, dlatego pisze co potrzeba.
jopop pisze:Szkraba, daj proszę nr telefonu, ustalimy szczegóły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości