Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Moje koty gadają przez sen , ale brzydkie rzeczy . Warczą i sycza .![]()
Muszeron powinien nauczyć moje jak się korzysta z takiej budki .
Rilla07 pisze:Hej hej![]()
![]()
![]()
U nas kaloryfery grzeją od weekendu, ale na razie delikatnie włączyłam tylko jeden...
Ja jestem zmarźlak i muszę mieć cieplutko a w bloku nie napalę sobie w kominku![]()
Ta budka ma już swoje lata, to pierwsze legowisko jakie Muszeron dostał po przeprowadzce.
Polubił od razuŚpi w nim teraz cały czas, nad ranem włazi na mnie...
Moi drodzy, jeśli jesteście z Krakowa lub okolic albo na weekend planujecie wyjadł do Krakowa to...
zapraszam serdecznie na WIELKI KIERMASZ RZECZY WSZELAKICHW przyszły weekend
tutaj link --->http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162189
Można kupić fajne, firmowe ubrania za grosze a dodatkowo mnóstwo innych rozmaitości do domu i nie tylko
Cały dochód idzie na kociaki
Ja będę całą sobotę na kiermaszu, pytać o Kasię od Mó
Rilla07 pisze:
A Muszeron śpi już tylko w swoim puchatym domku (za budką jest kaloryfer, już grzeje)
aannee99 pisze:Super taki kiermasz, szkoda że nie bliżej mnieW Krk byłam dwa razy, a właściwie to byliśmy wszyscy, łącznie z Lunką
kicikicimiauhau pisze:Szkoda, że tak daleko mieszkamy
mir.ka pisze:a ja jakieś dwie godziny, jak nie ma remontów na autostradzie
Annaa pisze:Cześć Kasiu![]()
Jak słodko sobie śpi
Myszolandia pisze::ryk: jaka paszcza lwa![]()
![]()
a muj Mó śni kiedy go wytarmoszę ? dobrze czaję tę pozę i minkę ?
rusteene pisze:O ranyhahaha
doskonale rozumiem ten strach i mini zawał. Mi dziś Simba tak zrobił, jak zawsze go widać i słychać, tak dziś wsiąkł, a że chwile wcześniej był żywo zainteresowany praniem ktore do pralki wkładała moja współlokatorka to sobie wkręciłam, że na bank kot mi się właśnie pierze. już w panice do tej pralki zaglądam a mały nagle sie zmaterializował
Użytkownicy przeglądający ten dział: amyris, Paula05 i 116 gości