Moderator: Moderatorzy
mircea pisze:Biorę wszystko co macie
Thorkatt pisze:mircea pisze:Słuchajcie, bo nie do końca ogarniam tematPotrzebuję 25 naklejek - jest szansa?
No chyba ,że tak zakombinujemy, że ja kupię 2 pełne kupony od ewa_mrau i ona mi przyśle, u siebie zdekompletuję je i za dowolna wpłatę podeślę Ci + moje naddatki - czyli 25 sztuk.
Taka propozycja.
jessi74 pisze:Thorkatt pisze:mircea pisze:Słuchajcie, bo nie do końca ogarniam tematPotrzebuję 25 naklejek - jest szansa?
No chyba ,że tak zakombinujemy, że ja kupię 2 pełne kupony od ewa_mrau i ona mi przyśle, u siebie zdekompletuję je i za dowolna wpłatę podeślę Ci + moje naddatki - czyli 25 sztuk.
Taka propozycja.
ja wczoraj Ci jeszcze jeden zostawiłam w szkole moze akurat tego jednego komuś zabraknie
mircea pisze:Biorę wszystko co macie
Kara. pisze:A ja mam kurcze 187 i ciągle niew mam czasu napisaćTrochę późno ale może się jeszcze przydadzą
Kara. pisze:A ja mam kurcze 187 i ciągle niew mam czasu napisaćTrochę późno ale może się jeszcze przydadzą
Kara. pisze:A nie do połowy października?![]()
Nic to, zakręcona jestem totalnie i trochę się pogubiłam ale poproszę info na PW gdzie i komu co wysłać.
Thorkatt pisze:mircea pisze:czekam na wieści odnośnie wysyłki i przelewu..
![]()
Hop hop Ewo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości