♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ fotki s. 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 03, 2014 9:52 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Dzień dobry :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt paź 03, 2014 9:52 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Mój dupek właśnie pojawił się w pracy i znowu - gdzie jest Anka. Więc mówię, że tam gdzie wczoraj i że wszystko miała ustalone z dyr. "On chyba nie wiedział jaka jest sytuacja" odpowiedź. No żesz ty, sytuacja jest ku...wa taka że gość nie wie jak wygląda strona internetowa instytucji w której notorycznie bywa.

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Pt paź 03, 2014 10:09 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Monika_Wolska pisze:Mój dupek

Jakie to pieszczotliwe :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pt paź 03, 2014 10:27 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Witamy się prawie weekendowo! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 03, 2014 10:39 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

magdar77 pisze:

Ano, u mnie takie rodzinne stosunki w pracy panują :mrgreen:

Monika_Wolska

Post » Pt paź 03, 2014 10:39 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Witamy piąteczkowo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt paź 03, 2014 10:44 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Monika_Wolska pisze:
magdar77 pisze:

Ano, u mnie takie rodzinne stosunki w pracy panują :mrgreen:

No to co się dziwisz, że kolega kabluje? Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pt paź 03, 2014 10:54 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Kurcze to nawet trudno jest podciągnąć pod kablowanie, bo on te komentarze wygłasza w towarzystwie osób trzecich. Krótko go trzeba trzymać :mrgreen:

Monika_Wolska

Post » Pt paź 03, 2014 11:03 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

magdar77 pisze:Pierwszą sprawę z listy już załatwiłam :D . Chwila odpoczynku u koleżanki i lecę dalej :) Nie dajcie się pracowym dupkom :evil: .
Siostra, ale Tobie to do wkurzenia wiele nie trzeba. :mrgreen: To też rodzinne :twisted: :1luvu:

a wcale nieprawda. jest niewiele osób które mają szczególne zdolności (patrz moja timliderka) a poza tym, to bardzo trudno. Trzeba złośliwie z premedytacją zaburzyć moją przestrzeń osobistą albo (to nawet nieświadomie) obrazić moich bliskich.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt paź 03, 2014 11:04 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Monika_Wolska pisze:Mój dupek właśnie pojawił się w pracy i znowu - gdzie jest Anka. Więc mówię, że tam gdzie wczoraj i że wszystko miała ustalone z dyr. "On chyba nie wiedział jaka jest sytuacja" odpowiedź. No żesz ty, sytuacja jest ku...wa taka że gość nie wie jak wygląda strona internetowa instytucji w której notorycznie bywa.

A to już nie wolno wziąć wolnego z uwagi na operację psa? to jakieś specjalne prawo jest? ma wolne to je bierze tak?
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt paź 03, 2014 11:07 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

jeszcze w temacie diet... jem bagietkę z nutellą na obiad.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt paź 03, 2014 11:09 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:
magdar77 pisze:Pierwszą sprawę z listy już załatwiłam :D . Chwila odpoczynku u koleżanki i lecę dalej :) Nie dajcie się pracowym dupkom :evil: .
Siostra, ale Tobie to do wkurzenia wiele nie trzeba. :mrgreen: To też rodzinne :twisted: :1luvu:

a wcale nieprawda. jest niewiele osób które mają szczególne zdolności (patrz moja timliderka) a poza tym, to bardzo trudno. Trzeba złośliwie z premedytacją zaburzyć moją przestrzeń osobistą albo (to nawet nieświadomie) obrazić moich bliskich.

Nie miałam na myśli doprowadzenia do stanu wrzenia tylko irytacji :). Mnie irytuje cała masa ludzkich cech, co nie znaczy, że chodzę i na nich wrzeszczę. :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pt paź 03, 2014 11:14 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Monika_Wolska pisze:Kurcze to nawet trudno jest podciągnąć pod kablowanie, bo on te komentarze wygłasza w towarzystwie osób trzecich. Krótko go trzeba trzymać :mrgreen:

U mnie też jest taki. Pupilek tej kretynki, jedno warte drugiego. Oboje zawsze tacy hej do przodu, duuużo mają "mądrych przemyśleń" i chętnie się nimi dzielą, ale na ripostę nie odpowiedzą. W każdym razie nie od razu ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pt paź 03, 2014 16:39 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

mam półtorej godziny do wyjścia, powinnam zmienić kuwety, wysuszyć głowę, ogarnąć mieszkanie, się...

Nuri biedny panicznie się przestraszył Petiego (właściciela mieszkania) który przyszedł po czynsz.

Jak on wytrzyma pięć dni jak tu będzie moja mama z koleżanką? :(
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt paź 03, 2014 16:49 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫

Po kilku pierwszych godzinach przyzwyczai się. Mówię to po doświadczeniach z Mokim, bo to jest dopiero Lwie Serce ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

[poprzednia][następna]