Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:Monika_Wolska pisze:Mój dupek
Jakie to pieszczotliwe
Monika_Wolska pisze:magdar77 pisze:Monika_Wolska pisze:Mój dupek
Jakie to pieszczotliwe
Ano, u mnie takie rodzinne stosunki w pracy panują
magdar77 pisze:Pierwszą sprawę z listy już załatwiłam. Chwila odpoczynku u koleżanki i lecę dalej
Nie dajcie się pracowym dupkom
.
Siostra, ale Tobie to do wkurzenia wiele nie trzeba.To też rodzinne
![]()
Monika_Wolska pisze:Mój dupek właśnie pojawił się w pracy i znowu - gdzie jest Anka. Więc mówię, że tam gdzie wczoraj i że wszystko miała ustalone z dyr. "On chyba nie wiedział jaka jest sytuacja" odpowiedź. No żesz ty, sytuacja jest ku...wa taka że gość nie wie jak wygląda strona internetowa instytucji w której notorycznie bywa.
MamaMeli pisze:magdar77 pisze:Pierwszą sprawę z listy już załatwiłam. Chwila odpoczynku u koleżanki i lecę dalej
Nie dajcie się pracowym dupkom
.
Siostra, ale Tobie to do wkurzenia wiele nie trzeba.To też rodzinne
![]()
a wcale nieprawda. jest niewiele osób które mają szczególne zdolności (patrz moja timliderka) a poza tym, to bardzo trudno. Trzeba złośliwie z premedytacją zaburzyć moją przestrzeń osobistą albo (to nawet nieświadomie) obrazić moich bliskich.
Monika_Wolska pisze:Kurcze to nawet trudno jest podciągnąć pod kablowanie, bo on te komentarze wygłasza w towarzystwie osób trzecich. Krótko go trzeba trzymać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości