kalair pisze:Doberek! Co za uderzające podobieństwo!![]()

Jak widać jestem dziś szalenie zajęta w pracy i wyszukuję gify z moim nowym alter ego.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Doberek! Co za uderzające podobieństwo!![]()
MamaMeli pisze:kalair pisze:Doberek! Co za uderzające podobieństwo!![]()
Jak widać jestem dziś szalenie zajęta w pracy i wyszukuję gify z moim nowym alter ego.
magdar77 pisze:Trójkąt to już gdzie indziej będzie. Coś kupimy.
MamaMeli pisze:kalair pisze:Doberek! Co za uderzające podobieństwo!![]()
MamaMeli pisze:ja nie pyskuję. Ja grzecznie opanowanie i superzłośliwie odpowiadam, tym się różnie od Meridy, zawsze taka byłam, w jej wieku teżmagdar77 pisze:Trójkąt to już gdzie indziej będzie. Coś kupimy.
Siostra czy Ty właśnie nieświadomie wymyśliłaś biznes?
MamaMeli pisze:ja nie pyskuję. Ja grzecznie opanowanie i superzłośliwie odpowiadam, tym się różnie od Meridy, zawsze taka byłam, w jej wieku teżmagdar77 pisze:Trójkąt to już gdzie indziej będzie. Coś kupimy.
Siostra czy Ty właśnie nieświadomie wymyśliłaś biznes?
MamaMeli pisze:no jak chcesz kupować lokal żeby w nim odbywać trójkąty to już niezły początek biznesu.
magdar77 pisze:MamaMeli pisze:no jak chcesz kupować lokal żeby w nim odbywać trójkąty to już niezły początek biznesu.
Ja naprawdę muszę być chora. To jest jedyne skojarzenie jakie powinno mi przyjść do głowy a ja myślałam jaki ten koleś musiałby mieć fach, żeby z nim biznes rozkręcać
magdar77 pisze:I nie to nie o biznes chodziło. Ja kupiłabym mieszkanie, żeby w nim mieszkać a facet skoro ma być zaradny to pewnie ma swoje
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 118 gości