Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Pewnie żeby kociaki się nie stresowały niepotrzebnie.
Maupa pisze:[...]no i tak naprawdę chodziło o wyciągnięcie z Ciebie jeszcze jakichś historyjek.
wiesiaczek1 pisze:jaki kuźwa bankiet pożegnalny jak się dopiero rok szkolny zaczął, /akademicki? pardon
ewa_mrau pisze:[...]i jakby tego było mało, to:
- o 11:oo jest Inauguracja Roku Akademickiego (nie idę)
- o 12:oo będzie catering i podobno mam być ciepły posiłek (może pójdę, co by zaoszczędzić na obiedzie w bufecie)
- o 13:oo dwa wernisaże Profesorów Co Na Emeryturę Odchodzą (idę, może uda mi się nawet obydwa oblecieć)
- o 14:oo Uroczyste Zebranie Ktedry i jednocześnie pożegnanie jednego z w/w Profesorów Co Na Emeryturę Odchodzą
[...]
ewa_mrau pisze:wiesiaczek1 pisze:jaki kuźwa bankiet pożegnalny jak się dopiero rok szkolny zaczął, /akademicki? pardonewa_mrau pisze:[...]i jakby tego było mało, to:
- o 11:oo jest Inauguracja Roku Akademickiego (nie idę)
- o 12:oo będzie catering i podobno mam być ciepły posiłek (może pójdę, co by zaoszczędzić na obiedzie w bufecie)
- o 13:oo dwa wernisaże Profesorów Co Na Emeryturę Odchodzą (idę, może uda mi się nawet obydwa oblecieć)
- o 14:oo Uroczyste Zebranie Ktedry i jednocześnie pożegnanie jednego z w/w Profesorów Co Na Emeryturę Odchodzą
[...]
jak Twój kot?
... mry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Patrykpoz i 266 gości