Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Chyba nad tym tuczem to się jeszcze zastanowię... Tej nocy pannice zmieniały miejscówki i w pewnym momencie na moich nogach zaległo Czarnidełko. O żesz miauwa, jaka ona jest ciężka!!!
mag828 pisze:MB&Ofelia pisze:Chyba nad tym tuczem to się jeszcze zastanowię... Tej nocy pannice zmieniały miejscówki i w pewnym momencie na moich nogach zaległo Czarnidełko. O żesz miauwa, jaka ona jest ciężka!!!
tiaaaa... że niby małe czarne, tak?

MB&Ofelia pisze:mag828 pisze:MB&Ofelia pisze:Chyba nad tym tuczem to się jeszcze zastanowię... Tej nocy pannice zmieniały miejscówki i w pewnym momencie na moich nogach zaległo Czarnidełko. O żesz miauwa, jaka ona jest ciężka!!!
tiaaaa... że niby małe czarne, tak?
No małe... było(jak znalazłam).
Ale czarne jest nadal!

MB&Ofelia pisze:Moje obie mają troszkę ponad 4 kilo (przy ostatnim ważeniu Ofelia 4,25, Carmen 4,10), ale wyglądają zupełnie różnie. Ofelia z krótkimi łapkami i ogonkiem, Mała Czarna długołapa i długoogoniasta. Obie szczupłe, tych 4 kilo wcale nie widać. No, może bardziej u Ofelii, bo ona taka "niziutka"![]()
No i oczywiście obie są malutkimi kiciusiami
MB&Ofelia pisze:Mam wrażenie, że czarne kotki mają taką charakterystyczną budowę. Często mają bardziej "rozbudowany tył". I to nawet wtedy, gdy nie są grube.
A Carmen też jest co nieco puchata. Na barfie ładnie porosła; pomyśleć, że gdy ją znalazłam, była bardziej brązowa niż czarna, na dodatek po zjedzeniu barfa z cielęcinką wydrapała sobie połowę sierści z szyi i zrobił się z niej strasznie paskudny wypłosz![]()

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058magdar77 pisze:Monika_Wolska pisze:Znowu nie kupiłam mleka
Widać czarna Kawa jest Tobie pisana

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 22 gości