Moderator: Estraven

Ewa L. pisze:Monika_Wolska pisze:I don't have bladego pojęciaRosło nawet bardzo w temperaturze 180 potem było napisane żeby obniżyć do 120 - no i jak to zrobiłam do od razu padło. Grunt, że do jedzenia się nadaje
No tak - w końcu Kamil sprawdził.
Spilett pisze:Gratulujemy Małej Miss
Monika_Wolska pisze:A Miranda pewnie pluska się w basenie
Trener jest świetny czego nie zauważyłam na pierwszych zajęciach, bo szczękałam zębami i plułam jadem.Dziś zobaczyłam, że ma podejście i raczej nie ma opcji, żeby któreś dziecko nie nauczyło się pływać. Jest ich czworo a facet ma super podejście. Młoda do tej pory dawała się nawet topić, pod warunkiem że miała kółko. Bez koła był płacz i histeria. Dziś, trzymając się tylko gąbkowego patyka przepłynęła szerokość basenu na brzuchu i na plecach, z głową zanurzoną tak, że wystawał tylko nos i oczy. Miała stracha na początku, ale trener coś tam jej szepnął i poszło. Sama ze zjeżdżalni zdecydowała się zjechać tylko ona. Ogromnym plusem jest czteroosobowa grupa.Monika_Wolska pisze:Oża ja myślałam że Młoda gdzieś w konkursie wystartowała. Tak to jest człowiek mało ynteligenty jest
kuba.kaczor13 pisze:Wujeł Qbeł piknie gratuluje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kawce
![]()
![]()
magdar77 pisze:Spilett pisze:Czemu Twoje dziecko pływa gołe?
Moje jest to ubrane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Marmotka, misiulka i 10 gości