"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Cudne, zakochanam w tej focie, więc będzie jako avatar kontaktu
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
No oczywiście, że tak! Ale na avatar może być tylko jedno
Witam się i dnoszę że podobnie sypia mój Tytuś tyle że On jeszcze pynio z tymi wąchalami mi wciska ,a najchętniej do połowy leży na szyi i mojej gębuli. Upierdliwe to okropnie ,ale na miłość nie ma rady
Petka pisze:Jejku moja Matilka kochana i Pitek. Cuudne.
Pamiętam "baranki", ale myślałam że fotki robiłaś. Nie wiedziałam, że udało się nagrać filmik.
No bo myśl przednia była zdjęcie,ale nagła zmiana planów i wyszedł filmik,tatuś nagrał Cały czas się grzeję z Dżarosława,fajoski jest Kajtuś kocham Kajtusiaaaaaaaaaaaa !!!!!
Witamy się u najpiękniejszych POTFFORKÓW i buziaczki zostawiamy
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
Jezusicku, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier