Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika_Wolska pisze:Dzięki Msatyna odpada bo się strasznie kłaczy - kupiłam kiedyś taka w paseczki ale trochę ciemniejszą niż na zdjęciu i kicha. Leży w szafie bo wkurza mnie że przed każdym praniem muszę to cholerstwo odzierać z kłaków
magdar77 pisze:Monika_Wolska pisze:Dzięki Msatyna odpada bo się strasznie kłaczy - kupiłam kiedyś taka w paseczki ale trochę ciemniejszą niż na zdjęciu i kicha. Leży w szafie bo wkurza mnie że przed każdym praniem muszę to cholerstwo odzierać z kłaków
Ja uwielbiam satynę. Też będę musiała odświeżyć zasoby, zwłaszcza że Kawunia uwielbia zabawy kołderką i będę szukała właśnie satynowych.
Monika_Wolska pisze:Yhy, chyba to zbyt wiele wysiłku dla mniedo Perfekcyjnej Pani Domu dddddaaaaallllleeeeekkkkkaaaa droga
MamaMeli pisze:a ja lubię, jak tylko mam na to czas to bardzo lubię sprzątać, zajmować się domem. Kiedyś nawet myślałam że mogłabym to robić w życiu - zajmować się domem, dziećmi. Ale że na to widoków nie ma a ja w sumie jestem na siedzienie w domu za energiczna, to dałam sobie spokój...
asim pisze:Nie było mnie kilka dni a tu już 10 stron![]()
Melduję się w nowym wąteczku
Głaski dla kotecków![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 108 gości