magdar77 pisze:1.kot po prawej jest brzydszy
2.ma mniej uroku
3.jest mniej słodki
4.jest facetem
5. nie należy do rodziny
Co wygrałam?

kotka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:1.kot po prawej jest brzydszy
2.ma mniej uroku
3.jest mniej słodki
4.jest facetem
5. nie należy do rodziny
Co wygrałam?
kalair pisze:magdar77 pisze:1.kot po prawej jest brzydszy
2.ma mniej uroku
3.jest mniej słodki
4.jest facetem
5. nie należy do rodziny
Co wygrałam?
![]()
![]()
kotka?
MamaMeli pisze:magdar77 pisze:1.kot po prawej jest brzydszy
2.ma mniej uroku
3.jest mniej słodki
4.jest facetem
5. nie należy do rodziny
Co wygrałam?
zamyślone spojrzenie mojego drugiego kotka który nie zniża się do poziomu wzrokowego żebractwa
MamaMeli pisze:gładko, bo żaden z kotów nie jest agresywny. Nuri ewidentnie by się pobawił, zaprasza Meli do zabawy, a ona nic, jeszcze go ofuka jak czasem podejdzie za blisko i pogoni. On już nie jest zastraszony, jak chciała go spacać z oparcia kanapy to jej odpacał i tyle, nie zwiał, ale mi jakoś tak przykro patrzeć że one zamiast być dla siebie towarzystwem to się omijają. Meli jak wiecie i widzicie jest najsłodszą kotką świata ale jego traktuje okropnie
MB&Ofelia pisze:MamaMeli pisze:gładko, bo żaden z kotów nie jest agresywny. Nuri ewidentnie by się pobawił, zaprasza Meli do zabawy, a ona nic, jeszcze go ofuka jak czasem podejdzie za blisko i pogoni. On już nie jest zastraszony, jak chciała go spacać z oparcia kanapy to jej odpacał i tyle, nie zwiał, ale mi jakoś tak przykro patrzeć że one zamiast być dla siebie towarzystwem to się omijają. Meli jak wiecie i widzicie jest najsłodszą kotką świata ale jego traktuje okropnie
Spokojnie, cierpliwości. Doczekasz się. Może nie wspólnego spania i wzajemnego wylizywania łepetynek (bo to nie zawsze, niestety), ale na pewno doczekasz się porozumienia i pewnie wspólnych zabaw.
Tym niemniej życzę ci widoku dwóch przytulonych kotów, myjących się po uszkach![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości