Mokatkowo. Zen [*], żegnaj mój kocie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 29, 2014 13:08 Re: Mokatkowo :)

MamaMeli pisze:polski i angielski starczą. zarobki netto o ok. połowę wyższe. masz dziecko więc dni wolne w ilości sporej. ubezpieczenie umowa o pracę itp itd. ;)

Brzmi lepiej niż dobrze. 8O 8O No i zarabia się w milionach :ryk:
Aia pisze:Mirando, 2tyś netto to bym z pocałowaniem ręki brała :twisted:

Jakbyś miała taką ratę to wątpię. Siedziałabyś na zwolnieniu ;)
MamaMeli pisze:założyłabym porządny salon z brafittingiem

Przeczytałam "z barfem" a potem ku swojemu zdumieniu
Aia pisze:O tak! takie salony to i w każdym polskim mieście by się przydały! W całej Warszawie jest tylko jeden, który potrafi mnie odziać...
:twisted:
Ja tam nie mam takich problemów - cokolwiek włożę będzie za duże :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pon wrz 29, 2014 13:11 Re: Mokatkowo :)

yyyyy... z pewną taką nieśmiałością nadrabiam zaległości i wpraszam się na jużnietakinowy wątek :kotek:

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Pon wrz 29, 2014 13:14 Re: Mokatkowo :)

magdar77 pisze:
MamaMeli pisze:polski i angielski starczą. zarobki netto o ok. połowę wyższe. masz dziecko więc dni wolne w ilości sporej. ubezpieczenie umowa o pracę itp itd. ;)

Aia pisze:O tak! takie salony to i w każdym polskim mieście by się przydały! W całej Warszawie jest tylko jeden, który potrafi mnie odziać...

Mogę oddać trochę swoich :twisted: w normalnym sklepie biustonosza nie nabędę. Kiedyś jak nie było dużych rozmiarów to nosiłam szerokie w obwodzie żeby jakoś zaradzić - zapięcie miałam gdzieś na karku :ryk: Co do sklepów z brafittingiem to byłam raz - Pani doradziła mi biustonosz po którym zaczęłam mieć problemy z oddychaniem - fiszbiny z przodu masakrowały przeponę :strach: Teraz jak rozmiar mam obczajony to kupuję w necie :smokin:

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Pon wrz 29, 2014 13:18 Re: Mokatkowo :)

mag828 pisze:yyyyy... z pewną taką nieśmiałością nadrabiam zaległości i wpraszam się na jużnietakinowy wątek :kotek:

Witamy :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon wrz 29, 2014 13:19 Re: Mokatkowo :)

Monika_Wolska pisze:Mogę oddać trochę swoich :twisted: w normalnym sklepie biustonosza nie nabędę. Kiedyś jak nie było dużych rozmiarów to nosiłam szerokie w obwodzie żeby jakoś zaradzić - zapięcie miałam gdzieś na karku :ryk: Co do sklepów z brafittingiem to byłam raz - Pani doradziła mi biustonosz po którym zaczęłam mieć problemy z oddychaniem - fiszbiny z przodu masakrowały przeponę :strach: Teraz jak rozmiar mam obczajony to kupuję w necie :smokin:

Nie dziękuję, mnie brak nie przeszkadza, przynajmniej nie mam problemów ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon wrz 29, 2014 13:22 Re: Mokatkowo :)

magdar77 pisze:

Zapewne! Jak posiadasz raty, potrzebę jedzenia lub ubrania się, to już jesteś na straconej pozycji... A już nie daj losie, chcesz kupić pasujący biustonosz robiony na miarę, to lepiej planuj serię napadów na banki :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon wrz 29, 2014 13:24 Re: Mokatkowo :)

Aia pisze:
magdar77 pisze:

Zapewne! Jak posiadasz raty, potrzebę jedzenia lub ubrania się, to już jesteś na straconej pozycji... A już nie daj losie, chcesz kupić pasujący biustonosz robiony na miarę, to lepiej planuj serię napadów na banki :mrgreen:

Tak a do tego kampania społeczna "dzieci to przyszłość". No nic tylko mieć gromadkę dzieci. Napomknę nieśmiało, że ja nie mam kredytu na dwupoziomowy apartament, tylko 43 m2 :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon wrz 29, 2014 13:28 Re: Mokatkowo :)

Monika_Wolska pisze:
magdar77 pisze:

Mogę oddać trochę swoich :twisted: w normalnym sklepie biustonosza nie nabędę. Kiedyś jak nie było dużych rozmiarów to nosiłam szerokie w obwodzie żeby jakoś zaradzić - zapięcie miałam gdzieś na karku :ryk: Co do sklepów z brafittingiem to byłam raz - Pani doradziła mi biustonosz po którym zaczęłam mieć problemy z oddychaniem - fiszbiny z przodu masakrowały przeponę :strach: Teraz jak rozmiar mam obczajony to kupuję w necie :smokin:

podobnie jak i ja :roll:

Miranda, Ty jesteś ogarnięta, ja się znam na stanikach, otwórzmy biznes stanikowy w Budapeszcie :1luvu:

a co do mojej obecnej firmy, jak dojrzejesz to dawaj znać!
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon wrz 29, 2014 14:26 Re: Mokatkowo :)

MamaMeli pisze:Miranda, Ty jesteś ogarnięta, ja się znam na stanikach, otwórzmy biznes stanikowy w Budapeszcie :1luvu:

Ja jestem ogarnięta, ale ogólnie. W temacie staników, leżę, kwiczę i rozkładam się na łopatki, więc Twoja wiedza musi być kompletna.
Dojrzeję, jeszcze miesiąc tracenia czasu na rozmowy u pracodawców, którzy nie płacą i będę dojrzała.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon wrz 29, 2014 14:34 Re: Mokatkowo :)

ja tak leżę i kwiczę w sprawach prowadzenia i finansowania biznesu :D co do staników jestem samowystarczalna :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon wrz 29, 2014 16:11 Re: Mokatkowo :)

Za to już jesteś po pracy :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon wrz 29, 2014 16:36 Re: Mokatkowo :)

teraz już tak, nakarmiłam zwierzyniec kurakiem (pół porcji Meli, półtorej porcji Nuri - królewny chyba nie przestawię na barfa, ona zje jak musi a drób to już w ogóle fuj). Meli jakoś smutno wygląda, ale do dreamiesów przybiegła jak źrebaczek więc dałam dwa na pociechę. Teraz ja zjem, potem pół godzinki na trawienie, potem ćwiczenie, śpiewanie.... i od rana apiać to samo...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon wrz 29, 2014 16:40 Re: Mokatkowo :)

Tylko do emerytury ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Pon wrz 29, 2014 16:45 Re: Mokatkowo :)

no chyba nie. nie zamierzam siedzieć w korpo do końca życia.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pon wrz 29, 2014 18:49 Re: Mokatkowo :)

Hej . Co porabiają trzy Dziewczyny i dwóch gentlemanów ?
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]