Alter i Ego
moje dwie nowe miłości - trzymam kciuki, by jutro poszły do wspólnego domku - bardzo mi zależy, żeby poszły razem
podajcie proszę Panu namiary do mnie - w razie jakichkolwiek problemów - niech Pan dzwoni lub pisze
Jeśli Pan z jakiś powodów się nie pojawi - też poproszę o tel. - to po nich przyjadę sama
Trzęsły się w tym schronie jak osiki - a to przecież już kawał chłopaków - dwa cuda natury

w dwójce - dzisiejszy "nabytek" - kiepściutko troszkę - ale może dlatego, że to pierwszy dzień
Fil ( o ile nie ma jeszcze takiego imienia )
Nie mam karty - mam parę zdjęć - mogę zrobić ogłoszenie o ile ktoś mi podrzuci dane

kocia dwójka "starszaków" - cudowne stworzenia
Chyba magicmada chce ich opisać - ale nie wiem - jeśli nie - daj Madzia znać - to napiszę im ogłoszenia - tylko poprosiłabym o karty - bo nie mam
Przerażone, zestresowane i kochaniutkie przytulaki. Aż serce boli, jak się na nie patrzy

W dwójce - taki półdzikusek biega i zwiewa od człowieka. PRZEPIĘKNY. powinno się mu ograniczyć przestrzeń - bo inaczej wyrośnie na dzikuska i będzie siedział w schronie ze 3 lata

Piękny jest tylko nieufny - gdyby trafił do klatki lub boksu w szpitaliku - byłoby go łatwiej uczłowieczyć - ale szpitalik zaraz znów ma być wyłączony, bo remont

w klatce przy drzwiach kociak, który mnie dziś rozbawił, rozczulił i skradł serce zaraz po alter-ego
Bruce

wszechmogący - czyż nie jest uroczy???

i Poskromiona Złośnica

Dziewczynka na pierwszym planie dziś szczęśliwie pojechała do własnego domku