Jak tam ?
Kordełka wyschła ?
Moderator: Estraven

Monika_Wolska pisze:No mnie żonaci również nie, a już tym bardziej jak całkiem nieźle znam żonę![]()
magdar77 pisze:Mój szwagier jest takiNiestety zajęty a mnie zajęci nie interesują.
Impreza była imieninowa i udała się tak, że mam nadzieję nie oglądać mojej rodziny do Bożego Narodzenia. I mówię to zupełnie serio.
Młodej podobało się i to najważniejsze. Namiot, hulajnoga, materiały plastyczne i parę innych dupereli poniewiera mi się po podłodze, ale ten jeden jedyny raz posprzątam za dziecko. Kawusia była hitem, zasnęła wtulona w swój być może nowy domek
ale o mnie nie mówisz?Monika_Wolska pisze:Zmywam się, muszę odwalić prasowanie.

MamaMeli pisze:magdar77 pisze:Mój szwagier jest takiNiestety zajęty a mnie zajęci nie interesują.
Impreza była imieninowa i udała się tak, że mam nadzieję nie oglądać mojej rodziny do Bożego Narodzenia. I mówię to zupełnie serio.
Młodej podobało się i to najważniejsze. Namiot, hulajnoga, materiały plastyczne i parę innych dupereli poniewiera mi się po podłodze, ale ten jeden jedyny raz posprzątam za dziecko. Kawusia była hitem, zasnęła wtulona w swój być może nowy domek
Siostraale o mnie nie mówisz?

Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 8 gości