Opracowuję właśnie zestaw sztuczek, których ją nauczę, bo biorąc pod uwagę jak szybko załapała co to jest śmietnik (wychowanie ojca śmieciarza
Moderator: Estraven
magdar77 pisze:Kawusia zjada więcej niż waży, ona jest jak szarańcza.
Opracowuję właśnie zestaw sztuczek, których ją nauczę, bo biorąc pod uwagę jak szybko załapała co to jest śmietnik (wychowanie ojca śmieciarza) ma dziewczyna potencjał. Będzie łapę podawać, aportować i skakać przez obręcz
.
MamaMeli pisze:słabą wyobraźnię masz siostra
MamaMeli pisze:magdar77 pisze:Kawusia zjada więcej niż waży, ona jest jak szarańcza.
Opracowuję właśnie zestaw sztuczek, których ją nauczę, bo biorąc pod uwagę jak szybko załapała co to jest śmietnik (wychowanie ojca śmieciarza) ma dziewczyna potencjał. Będzie łapę podawać, aportować i skakać przez obręcz
.
Melinda też się nadaje, Nuri gardzi takimi plebejskimi rozrywkami
magdar77 pisze:MamaMeli pisze:słabą wyobraźnię masz siostra
Wyobraźnię to ja mam ogromną, ale TEN język mnie rozwala. Ty to co innego, Ty jesteś trochę kosmitką ;). Ale mnie wczoraj wciągnęłoChcę się nauczyć 100 słów w miesiąc
.
Monika_Wolska pisze:Robi robi, wczoraj nie zwiała przed Bożeną - ale za to zwiała przede mną. Dzisiaj nie spodobał jej się zapach balsamu do ciała i też nie była w sosieDzisiaj towarzystwo zostaje same na noc

MamaMeli pisze:magdar77 pisze:MamaMeli pisze:słabą wyobraźnię masz siostra
Wyobraźnię to ja mam ogromną, ale TEN język mnie rozwala. Ty to co innego, Ty jesteś trochę kosmitką ;). Ale mnie wczoraj wciągnęłoChcę się nauczyć 100 słów w miesiąc
.
po siostrze
nie ucz się słów, ucz się zwrotówtaka rada od kosmitki
MamaMeli pisze:poszukaj sobie Węgra do korespondencjijeśli chodzi o słowa to też raczej hu.bab.la bo google Ci głupot nawymyślał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości