Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika_Wolska pisze:Jesteście debeściaryJa zaraz usnę w pracy, wyszłabym już ale mój kolega od pół godziny klei coś na czym ja się też muszę podpisać. Dostał ultimatum - albo będzie gotowe na 14.10 albo niech się szykuje na podrabianie podpisu
![]()
Nie zamknęłam dziś Morelki w łazience, dzieli całe mieszkanie z Rudolfem. Ciekawe co u nich słychać
Monika_Wolska pisze:Monika_Wolska pisze:Jesteście debeściaryJa zaraz usnę w pracy, wyszłabym już ale mój kolega od pół godziny klei coś na czym ja się też muszę podpisać. Dostał ultimatum - albo będzie gotowe na 14.10 albo niech się szykuje na podrabianie podpisu
![]()
Nie zamknęłam dziś Morelki w łazience, dzieli całe mieszkanie z Rudolfem. Ciekawe co u nich słychać
Dodam, że ja czekam na to aż kolega zrobi "swoją" cześć od dwóch dni. Moją zrobiłam we wtorek i czekam...czekam....czekam... A dziś ostateczny termin na oddanie gdzie trzeba. Tak to jest z odpowiedzialnością zbiorową :strach:
Monika_Wolska pisze:Zostawiłam podpis in blanco. Może kredytu na mnie nie weźmiePrzyznał sie że jest w lesie z robotą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 36 gości