MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 23, 2014 22:36 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Podrzuć mi nr konta na pw, duzo nie dam ale parę gr podrzucę. :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro wrz 24, 2014 8:14 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Meg11 wielkie dzięki Kochana :1luvu:
każdy grosz się liczy przy tylu pyszczkach...

Przypominam,że jeszcze dziś,przez cały dzień zbieram na jedzonko <3
kicikicimiauhau

Post » Śro wrz 24, 2014 11:19 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Udostępniłam na FB i czekam na odzew, może ktoś coś dorzuci Ci Beatko dla bezdomniaczków. Ja jak obiecałam w październiku prześlę Ci paczuszkę, trochę ubrań - butów i coś dla koteczków. Jestem z Wami Pozdrawiam Gośka :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro wrz 24, 2014 12:43 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Gosiu...z całego serca dziękuję kochana :1luvu:

Madie, bluzeczka doszła jest śliczna i cieplutka <3 dziękuję...

Elu...bardzo,bardzo dziękuję za podarowanie leków dla podopiecznych :1luvu: oraz 100 zł na ich potrzeby...życzę Ci spokojnej podróży,proszę uważaj na siebie... <3
kicikicimiauhau

Post » Śro wrz 24, 2014 18:26 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

:) Super, że się podoba:)

Ja zaprosiłam kilku znajomych na Twoje wydarzenie, w tym kogoś z rodziny. Zagranicznej:D Obiecał, że pomoże...
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Śro wrz 24, 2014 19:12 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Madie pisze::) Super, że się podoba:)

Ja zaprosiłam kilku znajomych na Twoje wydarzenie, w tym kogoś z rodziny. Zagranicznej:D Obiecał, że pomoże...

Madie - bardzo Ci dziękuję za Twoje serce :1luvu: :1luvu:

Dzisiaj dla Lalusia kupiłam wyprawkę z royala - kitten persian. Niesamowicie mu zasmakowała, najbardziej ze wszystkich karm, które jadł :D Dodatkowo zakupiłam małemu kilo skrzydelek z kurcaka i sznycelki indycze - ponizej wklejam rozliczenie
Będąc w Biedronce, zobaczyłam Shebę w promocji - zaopatrzylam się w pięć paczek :ok:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szpieg i Misiu <3 ; Lenka i Ferdek <3

Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Śro wrz 24, 2014 20:13 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Piękności :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 24, 2014 21:04 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Piękna gromadka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw wrz 25, 2014 9:17 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Kochani...dzięki Waszej hojności i wrażliwości na los biednych i zapomnianych zwierząt w ciągu trzech dni uzbierało się 570 zł na jedzonko...jeżeli jakiś przelew jeszcze dojdzie od razu dodam do rozliczenia..już rano złożyłam zamówienie w zooplusie jak dojdzie od razu wkleję rachunek...
Kochani, to dzięki Waszemu sercu i hojności te biedne zwierzęta nie będą już głodne...naprawdę jesteście Wielcy <3
dziękuję całym sercem...
kicikicimiauhau

Post » Czw wrz 25, 2014 10:28 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

<3 <3 <3
dziękuję całym sercem Marii Kania za wpłatę 25 zł... Dołożę te pieniążki do wizyty u weterynarza dla chorego staruszka Gucia,który ma nadal niedoleczone zapalenie płuc :(
kicikicimiauhau

Post » Czw wrz 25, 2014 19:32 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

To Ty jesteś wielka, że z całego serca pomagasz bezdomnym kotom, sama nie masz za wiele i jeszcze dajesz ! Dlatego warta jesteś wszelkiej pomocy oby jak najwięcej ludzi włączyło się do akcji dokarmiania bezdomnych zwierzaków. Ja też udostępniłam Waszą akcję na FB może ktoś się dołączy do akcji. Zdrówka dla Guciunia :1luvu: Pozdrawiam :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw wrz 25, 2014 19:43 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Cudne wieści, szykuje się duuuże zamówienie! :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw wrz 25, 2014 19:54 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Gosiagosia pisze:To Ty jesteś wielka, że z całego serca pomagasz bezdomnym kotom, sama nie masz za wiele i jeszcze dajesz ! Dlatego warta jesteś wszelkiej pomocy oby jak najwięcej ludzi włączyło się do akcji dokarmiania bezdomnych zwierzaków. Ja też udostępniłam Waszą akcję na FB może ktoś się dołączy do akcji. Zdrówka dla Guciunia :1luvu: Pozdrawiam :ok:

Dziękuję, Gosiu :1luvu: :1luvu:
vanesia1 pisze:Cudne wieści, szykuje się duuuże zamówienie! :mrgreen:

Jutro jedzonko piwinno dotrzeć :D

Meg11 - bardzo Ci dziękuję za 30zł <3 Kupiłam 20saszetek Sheby, tacki winston i mleko dla bezdomniaczków :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek

Pomponka :mrgreen:

Mała na karuzeli :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw wrz 25, 2014 23:01 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Kochani <3
gdyby Ktoś chciał mi podarować buty jesienne lub zimowe rozm.36/37 oraz 38/39 ,czapki,szaliki, ciepłe rękawiczki,rajstopy oraz herbatkę owocową ...na dworze robi się coraz zimniej,a mnie niestety nie stać mnie na kupno nowych rzeczy w sklepie... jest to dla mnie niestety nieosiągalne :(
kicikicimiauhau

Post » Czw wrz 25, 2014 23:08 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik do zamówienia karmy

Jak super, że będzie takie duże zamówienie :1luvu:
:ok: :ok: :ok:

Za czapkami i szalikami się rozejrzę :ok:
Beatko a jaką Ty kawę pijesz? :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

[poprzednia][następna]