Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Ewa L. pisze:Arbuz i melon pochodzą z tej samej rodziny.
Grapefruit i mandarynka też
W sensie że melon jest odmianą arbuza a mandarynka nie jest odmianą grapcia.
Ta odmiana arbuzowi nie wyszła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Ewa L. pisze:Arbuz i melon pochodzą z tej samej rodziny.
magdar77 pisze:Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Ewa L. pisze:Arbuz i melon pochodzą z tej samej rodziny.
Ta odmiana arbuzowi nie wyszła
Ewa L. pisze:Zawsze możemy mu skończyć na 99 stronie.
Monika_Wolska pisze:Ja lubię wszystko, co zresztą widaćAle o ile nie będzie za słodkie i za tłuste. Kolorowe jogurty, cukier do kawy czy herbaty, chlebek ze smalcem odpadają.
A co - też się przyłożę do wykańczana wąteczku.
Dziś zaliczyłam mega schizę - pojechałam do Praktikera na rowerze i w połowie drogi zaczęłam się zastanawiać czy oby napewno zamknęłam drzwi na balkonNa napiszę z jaką prędkością wracałam.
Ewa L. pisze:A lubicie arbuzy ?
MaryLux pisze:Monika_Wolska pisze:Ja lubię wszystko, co zresztą widaćAle o ile nie będzie za słodkie i za tłuste. Kolorowe jogurty, cukier do kawy czy herbaty, chlebek ze smalcem odpadają.
A co - też się przyłożę do wykańczana wąteczku.
Dziś zaliczyłam mega schizę - pojechałam do Praktikera na rowerze i w połowie drogi zaczęłam się zastanawiać czy oby napewno zamknęłam drzwi na balkonNa napiszę z jaką prędkością wracałam.
Chleb ze swojskim smalczykiem - niebo w gębie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości