Ewa L. pisze:A swoją drogą to gdzie ten Kubełek.
Już pół do ósmej a go nie ma.
No przeca mówiłam, że w pracy. Chyba że z Jerzym pije
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:A swoją drogą to gdzie ten Kubełek.
magdar77 pisze:Ewa L. pisze:magdar77 pisze:A ja sama przerabiam każde ilości jedzenia, więc długo nie postoi
U mnie to jest inaczej. Ja to tego nie, tamtego nie a jeszcze tamtego to wcale.
Ja nie jem ssaków. Resztę w większości lubię
magdar77 pisze:Jak Kuba się nie pojawi to po wykończeniu wątku, założymy mu nowy i też go wykończymy.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:A swoją drogą to gdzie ten Kubełek.
No przeca mówiłam, że w pracy. Chyba że z Jerzym pije
Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Jak Kuba się nie pojawi to po wykończeniu wątku, założymy mu nowy i też go wykończymy.
Tiaaaa..............wtedy to dopiero będzie szczęśliwy.
Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Ewa L. pisze:magdar77 pisze:A ja sama przerabiam każde ilości jedzenia, więc długo nie postoi
Ja na mięsiste mam baaaardzo długie zęby ale jak nie mam w lodówce choć jogurciku lub odrobiny białego serka to jestem w stanie z żalu rozpłakać się jak bóbr.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Jak Kuba się nie pojawi to po wykończeniu wątku, założymy mu nowy i też go wykończymy.
No, każdy byłby szczęśliwy
magdar77 pisze:Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Ewa L. pisze:magdar77 pisze:A ja sama przerabiam każde ilości jedzenia, więc długo nie postoi
Ja na mięsiste mam baaaardzo długie zęby ale jak nie mam w lodówce choć jogurciku lub odrobiny białego serka to jestem w stanie z żalu rozpłakać się jak bóbr.
Jogurcik i serek mam zawsze. Warzywa i owoce też. Często oprócz tego tylko żarcie kocie. Na przykład otwarte dziś kolejno cztery różne puszeczki dla hrabiego
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Jak Kuba się nie pojawi to po wykończeniu wątku, założymy mu nowy i też go wykończymy.
No, każdy byłby szczęśliwy
Z wykończonego wątku czy założonego nowego ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości