Filcowe cudaki na specjalistyczną karmę dla kotów na Paluchu

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie wrz 21, 2014 9:20 Filcowe cudaki na specjalistyczną karmę dla kotów na Paluchu

Filcowe broszki polecają się na pomoc kotom z Palucha :kotek:

Wczoraj po raz pierwszy byłam w schronisku – kandydatka na wolontariusza :mrgreen: W trakcie rozmowy z kuba.kaczor 13 pojawił się temat braku specjalistycznych karm dla chorych kociaków. A ja od zawsze nie lubię siedzieć bezczynnie i łapki mnie swędzą. Odnalazłam w domu moje "wytwory" – i oto proszę bardzo filcowe przypinki, do wyboru do koloru. Cały dochód uzyskany ze sprzedaży zostanie przeznaczony za zakup karmy. Z zakupu rozliczę się na tym wątku oraz na wątku Grupy Pomocy Kotom MRAU: viewtopic.php?f=1&t=159555

Bazarek ma formę licytacji z opcją KT - koniec licytacji w niedzielę 28 września o godz. 16.00.

Cena wywoławcza wszystkich zwierzorów – 12 pln, cena KT – 20 pln

Koszt przesyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej:
1. List zwykły ekonomiczny – 1,75 zł
2. List zwykły priorytetowy – 2,35 zł
3. List polecony ekonomiczny – 4,20 zł
4. List polecony priorytetowy – 5,50 zł
Przy zamówieniu kilku sztuk koszt przesyłki pozostaje bez zmian – kociaki, sowy i słoniki wymagają podkarmienia bo obecna waga jest mikra :D W Warszawie możliwy odbiór osobisty.

Zdjęcia robione były telefonem komórkowym, więc mogą być małe przekłamania co do rzeczywistego koloru. Na wszystkie ewentualne pytania odpowiem. Bazarek robię po raz pierwszy w życiu, proszę o wyrozumiałość, ale mam oczywiście nadzieję że nie będzie żadnego „proceduralnego” potknięcia.

KOTY – wys. 6 cm, szerokość 5 cm

1. Kociak kanarkowy z pomarańczowym brzuszkiem i uszkami
Obrazek

2. Kociak pomarańczowy (stonowany) z szarym brzuszkiem i uszkami
Obrazek

3. Kociak żółty (nasycona żółć, jakby ugotowane żółtko od wiejskiej kury, albo kury karmionej kukurydzą ) z szarym brzuszkiem i uszkami
Obrazek

4. Kociak fioletowy z zielonym brzuszkami i uszkami
Obrazek

5. Kociak granatowy (prawie wpadający w czerń) z białym brzuszkiem i uszkami
Obrazek

6. Kociak szary z czerwonym brzuszkiem i uszkami
Obrazek

7. Kociak różowy (szary zgaszony róż) z szarym brzuszkiem i uszkami
Obrazek

Sowy – 7 x 7 cm
1. Sowa w kolorze zielonym (trawiasta, nasycona zieleń)
Obrazek

2. Sowa w kolorze kanarkowym
Obrazek

3. Sowa w kolorze pomarańczowym (stonowanym)
Obrazek

Słonie- wys. 4,5 cm, szer. 6 cm
1. Błękitny
Obrazek

2. Szary
Obrazek

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Nie wrz 21, 2014 11:02 Re: Filcowe cudaki na specjalistyczną karmę dla kotów na Pal

Super, super filcaki! Ktoś ma talent ;)

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Pon wrz 22, 2014 8:35 Re: Filcowe cudaki na specjalistyczną karmę dla kotów na Pal

Podniosę z rana :kotek:

Monika_Wolska

Post » Śro wrz 24, 2014 18:03 Re: Filcowe cudaki na specjalistyczną karmę dla kotów na Pal

Podnoszę :ok:

Monika_Wolska

Post » Śro wrz 24, 2014 19:04 Re: Filcowe cudaki na specjalistyczną karmę dla kotów na Pal

Podnoszę :)

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Śro wrz 24, 2014 19:14 Re: Filcowe cudaki na specjalistyczną karmę dla kotów na Pal

Dzięki bea3 :D

Monika_Wolska

Post » Pon wrz 29, 2014 16:15 Re: Filcowe cudaki na specjalistyczną karmę dla kotów na Pal

Bazarek uważam za zamknięty i o zamknięcie poproszę moda.
Jako, że żaden z cudaków nie znalazł nowego właściciela na miau.pl zostaną one przekazane Grupie Pomocy Kotom MRAU do sprzedaży gdziekolwiek dziewczyny sobie zażyczą :kotek:

Monika_Wolska