Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Milena_MK pisze:Ja nie fiem, co to jest, ale moja Duzia baldzo czensto to ma bo moja siostra ciongle siem gdzieś chowa. Ja siem nigdzie nie chowam, bo wiem, ze jak siem schowam, to mogem nie dostać papusi. A ftedy to jus bym ja miał palpięntacje. Beniu
MB&Ofelia pisze:Poleńka i Zuzieńka. Małe Ciorne też by się chciało przytulać do mię, ale ja przecież jezdę stateczmna kota i nie mogę jej ciągle i ciągle niańczyć. Zresztą, ona mlaska jak se myje łapcie. Dzisiaj też mlaskała okropecznie.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Ciocie i Wujki. Wytumaczcie mię, co to są palapitacje. Bo Duża wczoraj przytuptała z pracy i mówiła że miała palapitacje, bo mię nie mogła znajść. A przecież nic się nie stanęło. Po prostu se pusiałam w szafu i mię się szafu zamkła.
Jak mię Duża znajdnęła, to mię tak miziała i tuliła! I mię nosiła po domciu na opki. Dobrze że nie na łapkach, bo nie lubiam, ale na opki jezd fajmnie.
A dzisiaj raniutko Duża się dziwiła okropecznie, bo pusiałyśmy z Małą Ciorną koło się. Też mię sęsacja! A co miałam zrobiać, jak Małe Ciorne przytuptało w nocy i płakało, że jej zimno i się boja. Pozwoliłam jej pusiać koło mię. Ino niech se za dużo nie myśli!
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Alarm odwołany. Żre. I mlaska.
MB&Ofelia pisze:Alarm odwołany. Żre. I mlaska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, Silverblue i 1301 gości