Pani chora na raka-komu cuda-wianki?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2014 8:46 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

:ok: :ok: :ok:
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Pon wrz 22, 2014 10:51 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

:ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon wrz 22, 2014 15:38 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Jak nie gorączkuje i nie padła jej morfologia, to powinna dostać chemię. Kciuki trzymam oczywiście :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon wrz 22, 2014 16:14 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Basia mi napisała,że ma chemię, a lekarka prowadząca jest zadowolona z wyników leczenia!
Oby Basieńka dała radę, bo chemia bardzo osłabia.
Dziękuję,że trzymacie kciuki, dziękuję Wam za obecność!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 22, 2014 16:32 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Basia, pewnie znasz już takie tricki ale jakby nie to napiszę:
na nudności w czasie chemii - cola
na podniesienie czerwonych krwinek - buraki do porzygu ;) (zupa z buraków, surówka z buraków, buraki marynowane, sok z buraków i w ogóle buraki na 1000 sposobów)

Trzymaj się dzielnie, najważniejsze że chemia działa :ok: Znajoma, która się wyleczyła i od wielu lat jest w remisji, w czasie leczenia powtarzała, że im bardziej ona się czuje po chemii sponiewierana tym bardziej się paradoksalnie cieszy, bo ma świadomość tego, że ten wstrętny dziad też jest coraz bardziej sponiewierany :twisted: I dobrze mu tak! ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon wrz 22, 2014 16:39 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dokładnie Edi!!!!
Tez mówiłam Basi o burakach, o soku pomidorowym, o elektrolitach, o probiotykach , jogurtach.
Prosiłam też, by dopytała lekarkę o pokarmy , które by Jej pomagały przetrwać ten czas, gdy jest po chemii i czuje się bardzo źle!
Mam dla Basi 8 saszetek elektrolitów i Multilac-wyślę listem, bo to troche za mało, by paczką wysyłać :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon wrz 22, 2014 19:27 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Trzymam mocno zacisniete :D
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto wrz 23, 2014 5:04 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dziękujemy!!!!
Basia prosiła, by napisać,że pieniądze doszły na konto!-leki sa zamówione, Basia wklei zdjęcia , jak wróci ze szpitala i odbierze je od wetki-dzięki wielkie!!!

Liliano-Basia potwierdza termin spotkania :)
Nie skopiował Jej się Twój numer tel (Basia zmieniła telefon), bo był w pamięci telefonu, a nie na karcie, więc tą drogą prosiła mnie o potwierdzenie.
Wszystkim bardzo dziękuje za wszystko-za karmę, za pieniądze, za troskę, za obecność!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak wróci ze szpitala, to sama napisze więcej.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 23, 2014 15:01 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Podaj mi kropeczko nr konta gdzie mogę grosiczek dorzucić.

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Wto wrz 23, 2014 15:58 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Już kochanie!-wysyłam PW :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 23, 2014 17:40 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dzięki za info. :D

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Wto wrz 23, 2014 17:54 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Liluś, ja strasznie się cieszę, że nawiązałas kontakt z Basią-nawet nie wiesz, ile dla niej znaczy taka bliska dusza!
Kochana jesteś!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 23, 2014 18:06 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Niewiele,ale ze szczerego serca poszło. Zdrowiej Basiu :1luvu:

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Wto wrz 23, 2014 18:39 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

To właśnie dary serca sprawiają, że wraca wiara w Człowieka Asieńko!!!!
Bardzo dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 24, 2014 18:43 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Witam Wszystkich
Juz po szpitalu. Nastepna chemia za trzy tygodnie.Jak zwykle zaczyna mną teraz poniewierać. :(
Tak bedzie przez najbliższe dni ale odzyskałam optymizm i dzieki Waszej pomocy nadzieję :D Trzymajcie nadal kciuki-to badrzo pomaga :ok:
Ciesze się z dobrych i sprawdzonych rad jak sobie pomóc w niedyspozycjach tej choroby .To niezwykle cenne.

Zwierzyniec wycałował mnie na powitanie ze wszystkich stron .Kazdy chcial opowiedziec jak tu za mną tęskniono i wypatrywano powrotu :201461
Dzieki Waszej pomocy zakupiłam z zebranych pieniązków lekarstwa dla zwierzaków.

Poniewaz nie umiałam sobie poradzic ze wstawieniem zdjęc poprosiłam o pomoc napotkana własnie na FB panią Dagmarę
Fotki leków weterynaryjnych i rachunek z kliniki w załączeniu
Serdecznie dziękuje

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

[poprzednia][następna]