ja: Mamo! w niedzielę Biamila przyjdzie zrobić foty do ogłoszenia małej. Mama :ale po co? znowu ma iść do obcych?!
bardzo się martwię... nie potrafię tak spokojnie stwierdzić, że super, że Mama daje DS małej... dyskryminuję ja ze względu na wiek - mówiąc otwarcie... może to nieładnie czy coś tam... nie wiem. Do ogarnięcia strasznie dużo gębusiek i to jest mega trudne.
Mała Łatka-Lilka już absolutnie zadomowiona. zajmuje się głównie brojeniem i zabawą z Drapciem, Biankota zaczepia ale ma respekt a Drpacio przeżywa znów dziecinne szleństwo - bawią się biegając jak z\stado dzików !!! po zabawie Drpacio jak przystało na opiekuna - myje małą, szoruje nawet. no słodkie to wszystko
zjawka pisze:Miło się czyta Oby tylko takie wieści były do pisania przez dłuuugo, aż do końca świata
Jestem tego samego zdania
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Przynajmniej się nie musisz martwić czy dobry dom wybrałas dla małej
Fotki
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
wiesz... ja i tak mam zgryza bo mamunia pierwszej młodości nie jest... no dom najlepszy, najukochańszy. Drapcio ma towarzysza do totalnej zabawy Bianko dzięki temu ma trochę więcej spokoju bo i wiekowy już jest też. A mała jest niesamowita, no ale który kot nie jest... naprawdę