Moderator: Estraven

♥ 
botownia.pl pisze:Aby wyłączyć aktualizację musisz tak jakby odciąć dostęp telefonowi od internetu, czyli ściągnąć aplikację, która zablokuje łączenie się z internetem. Ja używam takiego czegoś jak "APN Lock". Jeśli nie korzystasz z internetu wyłączasz go (tam naciskasz taki zielony guzik obok napisu Internet), jeśli chcesz wejść na neta znowu naciskasz. (Czerwony guzik wyłączony, zielony włączony). Ta aplikacja to taki bajer, że nawet jeśli masz wyłączony internet to i tak możesz korzystać z sieci Wi-fi.

♥ 
♥ 
Milena_MK pisze:Heh, coś mogę napisać o wstrzymywaniu rozwoju pracownika - akurat mam w pracy podobną sytuację... I też już łapię deprechę...
Milena_MK pisze:O tych tabletkach nie słyszałam, nie wypowiem się. Ale chciałabyś już je zacząć podawać? Tak profilaktycznie, czy jak już będzie faktycznie przechodził stres?
A to mięsko zjadł, czy wybrzydzał?

vanesia1 pisze:Masakra, dyrekcji się w doopci przewraca, jak chcą sukcesów to niech sami coś zrobią na rzecz szkoły
♥ 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości