Garderoba cudna, a interpretacja casicowych poczynań jak zwykle zabija śmiechem. Powiem szczerze, że jak się ma doła to trzeba do Kasi zaglądnąć i od razu banan na gębie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze::ryk:
Tęczowe majtusie mnie powaliły.
Też mam takie znaleziska (nooo, nie aż takie, nie), sama nawet coś fajnego ostatnio znalazłam ale nie pamiętam, co to było![]()
O, garderobie juz nawet nie napiszę, bo jest zarąbista i z oknem!!!
Nie powinnam niby zazdrościć, bo mam sporą, narożną szafę, całkiem porządną i pojemną ale i tak się nie mieszczę.
Nie mówiąc o tym, ze kompletnie nie mam w czym chodzić, chodzę stale w tym samym.
Już jak nabywam/dostaję nową (lub używaną, bo takich mam jednak więcej) rzecz to wywalam jedną, dwie czy tam ile dostaję ale i tak słabo działa
ewan pisze:Chwilę mnie nie było bo sobie do rodzinki czmychnęłam na wiejskie specjały no i grzybków duuuużo nazbierałam i od razu mi tam posuszyli, zasłoikowali więc wypad udany.
Garderoba cudna, a interpretacja casicowych poczynań jak zwykle zabija śmiechem. Powiem szczerze, że jak się ma doła to trzeba do Kasi zaglądnąć i od razu banan na gębie
skaskaNH pisze:casica pisze:skaskaNH pisze:Hi hi hi![]()
Interesująca sprawa z tymi majtkami
Prawda? Ty byś się w nie pewnie wcisnęła, fotkę pstryknę, jak chcesz, wyślę![]()
O, pstryknij koniecznieMam niepowtarzalną okazję stać się posiadaczką cennego wykopaliska, najsłynniejszych majtek na miau?
casica pisze: Niestety rozwiązanie jest zupełnie banalne i aż wstyd pisać
jozefina1970 pisze:Ha, ha, ha - majtki w bonusie
skaskaNH pisze:Czy aby ten bonusik w postaci zegarka nie bylby drozszy od samego zakupu?
jozefina1970 pisze:Ha, ha, ha - majtki w bonusie
Amica pisze:jozefina1970 pisze:Ha, ha, ha - majtki w bonusie
Ale jakie! Nie dość że po linii i na bazie (tęczowe) to jeszcze Calvin Klein
Amica pisze: Calvin Klein
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 18 gości