Pożegnałam dziś Kubusia (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 20, 2014 8:25 Re: 3 male w fatalnym stanie:(Mrowka zasnęla:(((((

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:
maja_brygida22 pisze:Asiu, bardzo współczuję odejścia Mróweńki, była wspaniałą, mądrą psiną, a Wy podarowaliście Jej szczęśliwe, długie życie pełne miłości. Przytulamy b. mocno. Mrówciu... [`] [`] [`] Gdybyś chciała pogadać, jestem do dyspozycji o każdej porze.
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale czy Marzenka nie ma przypadkiem klatki łapki? Kciuki za wszystkie maluchy!

dziękuję Kasiu
ona sama nie ma klatki .

ale przecież chyba mogę zapytać, prawda? Zapytać?

Mam dla Ciebie klatkę - łapkę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 20, 2014 11:49 Re: małe w piwnicy kiepsko:(((((POTRZEBUJĘ KLATKI ŁAPKI!!!!!

oj! dzieki, super! :1luvu: , myśłałam że nie da rady

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Sob wrz 20, 2014 17:20 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

trzymam :ok: :ok: :ok: i wiesz, jutro moge pomoc.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob wrz 20, 2014 17:22 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

potrzymam :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 20, 2014 17:35 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

Marzenia11 pisze:trzymam :ok: :ok: :ok: i wiesz, jutro moge pomoc.

jakby co, pamiętam dzięki

asia2

Post » Sob wrz 20, 2014 17:37 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

ASK@ pisze:potrzymam :ok:

Asiu dopiero od 21 godz. Nie trzymaj caly czas bo się wymęczysz :D
Idziemy później, żeby zglodnialy i powyłaziły szkraby jedne.
Wezme też provere dla mamy , może uda się podać.

asia2

Post » Sob wrz 20, 2014 22:22 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

no i ... nic
w piwnicy ukazała się tylko mama a dzieciaki , gdzieś schowane siedziały tak cichutkio że nawet nie wiedzialyśmy gdzie klatkę postawić. Postawiłyśmy przy miejscu karmienia i czekalyśmy. Mama siedziala z metr od klatki, raz z jednej , raz z drugiej strony. Dzieci nie zawołala.
Jeden sukces jaki odniosłyśmy to podanie mamie provery.

asia2

Post » Sob wrz 20, 2014 22:39 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

No to żeby sie jutro udalo :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob wrz 20, 2014 23:17 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

i teraz sobie siedze i sie pluję przez tę proverę bo ona chyba jednak karmi, kurka. Mało bo mało ale jednak . Nie wiem jak to zadziala . Szlag. Tak chcialam ją ustawić aby nie zachodziła abo kocur juz się kręci że mi to przesloniło obraz.
Może jutro złapiemy małe i wtedy będzie rozwiązana sytuacja. Po jednej dawce nic nie będzie, mam nadzieję.

asia2

Post » Sob wrz 20, 2014 23:18 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

asia2 pisze:i teraz sobie siedze i sie pluję przez tę proverę bo ona chyba jednak karmi, kurka. Mało bo mało ale jednak . Nie wiem jak to zadziala . Szlag. Tak chcialam ją ustawić aby nie zachodziła abo kocur juz się kręci że mi to przesloniło obraz.
Może jutro złapiemy małe i wtedy będzie rozwiązana sytuacja. Po jednej dawce nic nie będzie, mam nadzieję.

Nie bedzie. Daj spokoj. Nie będzie na pewno.
Za jutro nieustanne :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 21, 2014 6:37 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

asia2 pisze:i teraz sobie siedze i sie pluję przez tę proverę bo ona chyba jednak karmi, kurka. Mało bo mało ale jednak . Nie wiem jak to zadziala . Szlag. Tak chcialam ją ustawić aby nie zachodziła abo kocur juz się kręci że mi to przesloniło obraz.

Spokojnie, nic nie będzie. Proverę podaje się co tydzień i ona powoli wycisza kotkę. Pokarm powoli zanika . Ona może jako smok bardziej teraz jest i przytulak. Niewiele może ma pokarmu i koty same się odstawiają. Kocice zresztą też pędzą malce jak się ruja czy choroba zaczyna. A to ,że kot się kręci świadczy ,że ruja już jest lub zaraz będzie. One wiedzą "lepiej".
Potrzymam ciągle. Wiem jak to jest z łapankami mamusiek i malców. :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 21, 2014 15:03 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

Asiu,wielkimi myślami i z kciukami jestem z Wami
Nie odzywałam się,bo nie miałam nic sensownego do napisania po zaśnięciu Mróweczki :(
Niby chciałam coś napisać,ale mi nie szło ....

TrzYmam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I jak coś trzeba uzupełnić w fb to uzulpełnię,jak coś trzeba pilnie pisz !!!!
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 21, 2014 19:00 Re: małe w piwnicy kiepsko:(mam klatke łapkę. idziemy łapać

dziś idę tylko karmić bo Izka padla. Już nasiedzialam się i nastałam sama w piwnicy i okropnie tego nie lubię więc daruje sobie. Zobaczę tylko czy maluchy wszystkie. Jak się da.

Dzięki za pamieć i odwiedzanie mojego wątku.

Asiu ja mam proverę 10mg. podalam 1/4 tabletki i tak zawsze podawalam przez 3 dni tyle a potem co tydzień 1/2. Myślisz że podanie co tydzień dawki 1/2 tabletki wystarczy? omijając te trzy dni pod rząd po 1/4?
Jesli tak podajesz i to by wystarczyło to dam jej 1/2 dziś i następną za tydzień.

asia2

Post » Nie wrz 21, 2014 20:47 Re: małe w piwnicy kiepsko:( cztery zostały do złapania:((

z komórki piszę .Daję 5 dorosłym kotom .Jak mają ruje to tak jak ty.Kilka razy pod rząd.Potem raz w tygodniu .Jak nie ma rujki to co tydzień .
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 21, 2014 21:31 Re: małe w piwnicy kiepsko:( cztery zostały do złapania:((

ASK@ pisze:z komórki piszę .Daję 5 dorosłym kotom .Jak mają ruje to tak jak ty.Kilka razy pod rząd.Potem raz w tygodniu .Jak nie ma rujki to co tydzień .

rozumiem, dzięki za inf. Tylko nie wim czy ona ma ruje czy nie, kurcze. Blondyn z rudymi bakami krąży. Dalam jej dziś znowu 1/4 z 10 mg. Jutro znowu i potem co tydzień. po pół. Dziś wyszedł czarny maluch no powiedzmy ciemna szylkret jak mówi Iza choć ja tej szylkretości nie widzę:)

asia2

[poprzednia][następna]