♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 19, 2014 14:22 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Hej hej :1luvu:

U Was też tak słonecznie? :)
Oby ta pogoda trwała jak najdłużej ;)

Znalazłam demotywatora dzisiaj, który być może wyjaśnia problem Teemcia (tylko tu akurat kot robi grubszą sprawę) :ryk:

Obrazek

Wieczorkiem wrzucę jakieś nowe fotki a teraz idę pichcić ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt wrz 19, 2014 16:37 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Wczoraj chciałam sobie troszkę pohaftować na kanwie i dokończyć niebieskookiego kotka... no way, kanwa robiła za materacyk...
Pograć? Nie ma mowy... klawiatura robi za poduszkę :D
I nie ruszysz gruberka, nie ma takiej możliwości :D

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Tak więc zostało mi tylko słuchać głośnego mruczonka, drapać po puchatym brzuszku i buziać po pyszczku :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pt wrz 19, 2014 17:13 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Ale on jest duży 8O Dopiero teraz w porównaniu z ręką widzę.
Tyle kota do miziania :1luvu:

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Pt wrz 19, 2014 17:15 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Rilla07 pisze:Wczoraj chciałam sobie troszkę pohaftować na kanwie i dokończyć niebieskookiego kotka... no way, kanwa robiła za materacyk...

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Tak więc zostało mi tylko słuchać głośnego mruczonka, drapać po puchatym brzuszku i buziać po pyszczku :1luvu:

pełnia szczęścia :1luvu:
nie narzekaj :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt wrz 19, 2014 18:08 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

asim pisze:Ale on jest duży 8O Dopiero teraz w porównaniu z ręką widzę.
Tyle kota do miziania :1luvu:

Jest puchaty bardzo i ma gęste futerko :D
Wbrew pozorom dużo nie waży bo nie całe 5 kg, czyli nie wiele więcej od Teemcia :)

mir.ka pisze:
pełnia szczęścia :1luvu:
nie narzekaj :mrgreen:

Nie mam co narzekać, cieszę się strasznie, bo przez jakieś pół roku Muszer nie dał się pogłaskać, taki był obrażony po pojawieniu się Teemo ;)
Teraz to jest słód, miód i orzeszki... no czasem wbity pazur albo ząb ale mu to wybaczam :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt wrz 19, 2014 18:11 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

swoje to mogę głaskać kiedy one tego chcą :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt wrz 19, 2014 18:12 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Cześć Pyszczki :1luvu:
Czytałam z pracy, słodkie kotki :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt wrz 19, 2014 18:19 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

mir.ka pisze:swoje to mogę głaskać kiedy one tego chcą :mrgreen:

Teemcia mogę zawsze bo on to taki wieczny dzieciak, Muszerona niby też... ale ryzykuję wbitym pazurem albo kłem :ryk:

Spilett pisze:Cześć Pyszczki :1luvu:
Czytałam z pracy, słodkie kotki :1luvu:

Hej Madziś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt wrz 19, 2014 19:02 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Hej
Na wszelki wypadek nie pokażę tego demota moim kotom :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt wrz 19, 2014 19:03 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

A nas tutaj jeszcze nie było? 8O No to się wpychamy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt wrz 19, 2014 19:51 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Dobry wieczór :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 19, 2014 20:00 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

barbarados pisze:Hej
Na wszelki wypadek nie pokażę tego demota moim kotom :wink:

Cześć :1luvu:

Autor tego obrazka na pewno ma kota :D

MaryLux pisze:A nas tutaj jeszcze nie było? 8O No to się wpychamy

Zapraszamy do zaglądania i witamy serdecznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kicikicimiauhau pisze:Dobry wieczór :1luvu:

Hej Beatko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt wrz 19, 2014 21:35 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Rilla07 pisze:Wczoraj chciałam sobie troszkę pohaftować na kanwie i dokończyć niebieskookiego kotka... no way, kanwa robiła za materacyk...

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Cześć Kasiu :1luvu:
Muszu jak widać wie czego chce i potrafi to egzekwować :wink:
Pieszczoch :1luvu: :1luvu:

Demotywator :mrgreen: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob wrz 20, 2014 15:33 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Muszeron <3 <3 <3 <3

demotywator to dla niektórych śmiech przez łzy... doskonale Cię rozumiem Kasiu!
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob wrz 20, 2014 19:03 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Hej :1luvu:

Dzisiaj taki troszkę senny dzień + niestety znowu odzywa się u mnie refluks, oby tylko nie doszło znowu do zapalenia przełyku :roll:
A tak to w porządku :) Jutro jadę do Opola odwiedzić dziadków.

Teemo nad ranem wlazł na mnie, próbował najpierw wejść pod kołdrę, szukał mojej ręki... nie znalazł to dossał mi się do czoła, potem do policzka :)
To zaczęłam go głaskać, miziać... on mru mru oczywiście i dalej ssie :) Potem poszedł szukać Muszu, ale Muszeron spał w swoim domku i nie miał ochoty z niego wyłazić ;)
Ja tam nie znam się na kocich zachowaniach... ale Teemo faktycznie ma już 1,5 roku zachowuje się jak mały kociak, jakby nie dorósł, w ogóle nie spoważniał. Taki dzieciak z niego :D

Będę śledzić mecz w internecie za chwilę, bo oczywiście nie mam wykupionego Polsatu :(
Miałam nadzieję, że odkodują... ale no nic :?

Annaa pisze:Cześć Kasiu :1luvu:
Muszu jak widać wie czego chce i potrafi to egzekwować :wink:
Pieszczoch :1luvu: :1luvu:

Demotywator :mrgreen: :ok:

Hej Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Muszer zrobił się ostatnio strasznym pieszczochem co mnie bardzo cieszy :D
Wreszcie mam swojego puchatego grubaska do przytulania... oczywiście jak on tego zechce :D

MamaMeli pisze:Muszeron <3 <3 <3 <3

demotywator to dla niektórych śmiech przez łzy... doskonale Cię rozumiem Kasiu!

No dokładnie, uśmiech przez łzy :)
Ważne by Teemcia był zdrowy i czuł się bezpiecznie, rzeczy, które obsikał... no trudno, chociaż moich kozaczków zamszowych nie uratowałam, nie było szans :D
Ostatnio edytowano Sob wrz 20, 2014 19:14 przez Rilla07, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]