MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 19, 2014 13:06 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Witamy się w piątek <3 pogoda piękna,ciepło...Laleczek leży na oknie i śpi razem z Guciem...reszta też senna..pojedzeni odpoczywają..byłam w komunalce odebrać talony,dostałam tylko dwa..zaraz idę nakarmić bezdomne biedy,bo napewno już mnie wypatrują...
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 19, 2014 14:28 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Hej hej :1luvu:

Pogoda piękna to fakt :)
Zawsze lepsze dwa niż nic :ok:

Pozdrawiamy piąteczkowo :1luvu: :201461
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt wrz 19, 2014 14:55 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Ja dla pięknotka puszczę paczuszkę pod koniec miesiąca/ na początku następnego po powrocie z delegacji:)

Może uda mi się razem z tym cystaidem.
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Pt wrz 19, 2014 15:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

kicikicimiauhau pisze:..byłam w komunalce odebrać talony,dostałam tylko dwa.. ...

dlaczego dostałaś tylko dwa talony a nie trzy?czy szanowni urzędnicy uzasadnili swoją decyzję?

bobkowa

Od: Sob sie 30, 2014 21:37

Post » Pt wrz 19, 2014 17:19 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Dzień dobry Kasiu <3 pozdrawiam :1luvu:

Madie <3 bardzo dziękuję za okazane serce dla chorego Lalunia <3 :201465 <3

bobkowa,dali mi dwa talony i tyle,ale pani dość miła,powiedziała,że jeszcze powinni mieć w tym roku talony :) jakoś dam radę...

Kochane Ciocie <3 dzisiaj dodam fajne fotki,między innymi cudny Laleczek :201465

po karmieniu poszłam z psem do apteki po wodę Jan dla Puszka i po Lakcid dla staruszka Guciusia...paragon wkleję później...
Zapraszam serdecznie
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 19, 2014 18:06 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pt wrz 19, 2014 18:13 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 1 raz
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 19, 2014 18:11 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Lalusiu jaki Ty już duży jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ile będzie miał ślicznotek teraz?
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pt wrz 19, 2014 18:20 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Laluś ma około 6 miesięcy ,ale wydaje mi się ,że nie za wiele urósł...zobaczymy jak ukończy roczek...jest bardzo delikatny ,filigranowy...inny niż wszystkie koty. <3 mały skarbek
kicikicimiauhau

Post » Pt wrz 19, 2014 18:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Jest po prostu wyjątkowy :1luvu:

Pyszczuś ma taki jak mały kociaczek, pewnie już taki zostanie :)
Co nie zmienia faktu, że jest chyba najsłodszym kociakiem jakiego widziałam :1luvu: ( no i pierwszym klonem Bernarda :D ).
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt wrz 19, 2014 18:33 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Rilla07 pisze:Jest po prostu wyjątkowy :1luvu:

Pyszczuś ma taki jak mały kociaczek, pewnie już taki zostanie :)
Co nie zmienia faktu, że jest chyba najsłodszym kociakiem jakiego widziałam :1luvu: ( no i pierwszym klonem Bernarda :D ).

<3 :aniolek: :aniolek:
-----------------
Obrazek Obrazek Obrazek
-------------
Nowa z Zajęczusiem :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pomponka; Łateńka i Pingwińcia
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Longuś i Dzikunka
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Druczusie - Dziewczynka i Mała prowadzą :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
PS Kocurek Bengalek (marmurkowy) czule opiekuje się małym Anyżkiem <3
Jutro jeszcze będą zdjęcia innych bezdomniaczków.
kicikicimiauhau

Post » Sob wrz 20, 2014 18:24 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik...?

Kochani!
W przyszłym tygodniu chciałabym zrobić większe zamówienie w zooplusie - szczególnie z myślą o kotach biednych i bezdomnych, o których nikt się nie troszczy i nikt nie dba :(
Jestem w stanie dać 100 zł, ale na tyle kotów to kropla w morzu potrzeb :cry: dlatego bardzo proszę z całego serca w imieniu tych najbiedniejszych o pomoc ..Niedługo będzie zimno, mamy trzy koteczki karmiące... Są maluszki oraz reszta głodnych kotów :(
Naprawdę każdy grosz jest na wagę złota... Tanie i smakowite są puszki Cattessy - 6 szt za 11zł - chcę zamówić 54 sztuki, chciałabym jeszcze do zamówienia dołożyć
Sucha Smilla 4 kg to 30zł lub
Sanabelle 10 kg to 100 zł , ale w tym miesiącu już nie dam rady :( choroba staruszka Gucia, 29 września kolejna wizyta w Gliwicach więc muszę zostawić trochę pieniążków na dojazdy i wizytę...
Sama...bez Waszej pomocy nie dam rady wykarmić tylu zwierzaków :( może gdybym miała pewny grunt pod nogami, stałą pracę, męża...ale niestety, jest innaczej...ale bezdomne nie mogą na tym ucierpieć, chciałabym żeby były szczęśliwe i miały w swym smutnym życiu pełne brzuszki...bardzo proszę...pomóżcie mi pomagać...
Ostatnio edytowano Sob wrz 20, 2014 18:41 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 3 razy
kicikicimiauhau

Post » Sob wrz 20, 2014 18:36 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Kto dorzuci grosik...?

Hej Beatko :1luvu:

Na początku tygodnia prześlę pieniążki z bazarku, może nie udało się dużo zdobyć, ale zawsze coś...

Na prawdę serce mi się kraja jak czytam o tych biedactwach :(
Jakbym miałam stałą pracę to bym na pewno więcej pomogła :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob wrz 20, 2014 18:49 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Czy Ktoś mi pomoże???

Rilla07 pisze:Hej Beatko :1luvu:

Na początku tygodnia prześlę pieniążki z bazarku, może nie udało się dużo zdobyć, ale zawsze coś...

Na prawdę serce mi się kraja jak czytam o tych biedactwach :(
Jakbym miałam stałą pracę to bym na pewno więcej pomogła :(

Witaj Kasieńko <3 naprawdę jestem Ci wdzięczna za wszystko...każda złotówka się liczy...a samemu mi bardzo ciężko,co więcej pisać :(
Ważne żeby te biedaki miały co jeść :(
Dziękuję Ci bardzo <3
Czy Ktoś jeszcze nam pomoże?
kicikicimiauhau

Post » Sob wrz 20, 2014 18:49 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Czy Ktoś mi pomoże???

Zdjęcia z obiadku :201446
Mama Kocica rozmyšla wśród kwiatów :love:
Stadko drugie :) Pingwinek prześlicznie zapozował :1luvu: A rano barankował do gór brzusiem <3 Mała Kicia po poludniu zajmowala się dzieciakami, ale na sniadanku pierwsza przybiegla :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Szpiegusek :)
Ferdek :lol: ; Ferdek Stasiu i Pandziak; dziewczynki; Gretka
A tutaj na tle firaneczki podarowanej przez Gosiagosia :1luvu:
Mały Anyżek i Przyjaciele :201465
Ostatnio edytowano Sob wrz 20, 2014 19:20 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 6 razy
kicikicimiauhau

Post » Sob wrz 20, 2014 19:03 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Czy Ktoś mi pomoże???

kicikicimiauhau - liczyłaś może kiedyś ile Ci schodzi przez tydzień karmienia bezdomniaczków karmy suchej i mokrej? Tak orientacyjnie? Łatwiej by było pomoc podzielić, albo się zastanowić jak wiele rzeczy kupić...
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

[poprzednia][następna]