Pomocy Wroclaw !! Leticja i Tosia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 19:01 Re: Niebieska Leticja i jej dom - Bianusia i Gioia razem za TM:(

magdaze pisze: byl dzisiaj u weta i wyniki byly ok :ryk: po chorobie ani sladu, nastepna kontrolna wizyta w marcu 2010 :lol: :lol: :lol: :lol:

Bardzo dobra wiadomość :dance: :dance2: :dance:

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Śro lis 25, 2009 19:56 Re: Niebieska Leticja i jej dom - Bianusia i Gioia razem za TM:(

Wima pisze:
magdaze pisze: byl dzisiaj u weta i wyniki byly ok :ryk: po chorobie ani sladu, nastepna kontrolna wizyta w marcu 2010 :lol: :lol: :lol: :lol:

Bardzo dobra wiadomość :dance: :dance2: :dance:

Bardzo bardzo dobra wiadomość :dance: :dance2: :dance: :dance:
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Śro lis 25, 2009 20:01 Re: Niebieska Leticja i jej dom - Bianusia i Gioia razem za TM:(

magdaze pisze:Obrazek
to Lolek w pelnej krasie :D, byl dzisiaj u weta i wyniki byly ok :ryk: po chorobie ani sladu, nastepna kontrolna wizyta w marcu 2010 :lol: :lol: :lol: :lol:

Super :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt wrz 12, 2014 12:56 Pomocy Wroclaw !! Leticja i Tosia

Napiszę tutaj, może sobie ktoś przypomni wątek.

Bardzo proszę o pomoc dla Tosi i Leticji, o tymczasową opiekę.
Od dłuższego czasu jestem nękana przez sąsiadów różnego rodzaju dźwiękami. Podejrzewam, że chodzi o ultra i infradźwięki. Zdecydowałam się na wyprowadzkę, ale to niestety potrwa, a moje koty przestały już jeść ze stresu. Przez wiele tygodni dokarmiałam je convalescense i nadal to robię, ale widzę, że jest coraz gorzej. Daję im stedydy.
Czy ktoś mógłby mi pomóc i na jakiś czas wziąć je do siebie? (Tosie i Leticję). Obie są kompletnie bezkonfliktowe, łagodne i czyste.
Bardzo proszę o pomoc....
Wczoraj Leticja znowu wymiotowała 5 razy !! Obie są otępiałe, przestały się kompletnie bawić, siedzą skulone. No niech się ktos na Boga zlituje!

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Sob wrz 13, 2014 8:30 Re: Pomocy Wroclaw !! Leticja i Tosia

Czy ktos może je przygarnąć chociaż na jakiś czas? Bardzo proszę....

bellavita

Post » Sob wrz 13, 2014 14:35 Re: Pomocy Wroclaw !! Leticja i Tosia

Sprawa bardzo trudna, wspólczuje, chociaz pomoc nie mogę.
Ale wg mnie przy zestresownych kotach zmiana samego otoczenia bez twojej obecnosci to nie jest dobre wyjscie.
Kiedys moje dwie kotki pojechały do mojej mamy na 10 dni, gdy wyjeżdżaliśmy w gory. babcię znały doskonale i lubiły, przesiedziały nasz pobyt za wersalką, pierwszy dzień nie jadły wcale. po trzech dniach Panterka zaczęła wychodzić, a Puma nie, była wbita za wersalką i dopiero wyszła oficjalnie, gdy my przyjechalismy po nie.
A zgłaszałaś na policję to nekanie? Bo jeśli ma zły wpływ i na zwierzaki i na ciebie, to masz podstawę.
I chyba musiałabys dokładniej określić warunki np. czas, na jak długo szukasz opieki,czego oczekujesz, moze wtedy ktoś by sie znalazł.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro wrz 17, 2014 12:56 Re: Pomocy Wroclaw !! Leticja i Tosia

Z policją, prokuraturą i sądami "bujam się" od prawie 2 lat. Dla nich jeśli hałas nie jest dyskotekowy, to znaczy, że nie jest uciążliwy.
Ja nie jestem w stanie wytrzymać w tym domu. Wychodzę na dłużej lub wyjeżdżam na kilka dni. Koty zostają same, bo nie mam możliwości ich zabrać. A jak zostają same, to przynajmniej mają spokój. tylko że w ten sposób nabawia się depresji.

bellavita

[poprzednia]