Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:Liściu kochany, wiesz, że masz być wielkim, pięknym, puchatym, pomarańczowym kotem![]()
![]()
![]()
ruru pisze:Wielkie dzięki wszystkim Pomagaczom Liściowym![]()
[...]
Sis pisze:Liściu![]()
(poproszę na PW kontakt do dt, mailowy najlepiej). Chyba że kontakt pozostaje tak jak był?[...]
Sis pisze:
Strona kotyliona - jest awaria, strona wkrótce wróci.
AgaPap pisze:Bo widziałam, że macie banerek do zooplusa i weszłam sobie, bo muszę żwirek pilnie zamówić, a tutaj zonk
ewa_mrau pisze:AgaPap pisze:Bo widziałam, że macie banerek do zooplusa i weszłam sobie, bo muszę żwirek pilnie zamówić, a tutaj zonk
to zapraszam do nas
link na niebiesko
... mry!
pyma pisze:ale dlaczego ta Pani oddała Kasjopeję, z czym sobie nie radziła ?
mamamariana pisze:pyma pisze:ale dlaczego ta Pani oddała Kasjopeję, z czym sobie nie radziła ?
Bo kotek siedział za lodówką, a w nocy zasrał całe mieszkanie...
Pani dzwoniła do mnie już 3 godz.po adopcji,że kot jest dziki, bo siedzi za lodówką.
Odwiozła kota, przeprosiła za zaistniałą sytuację.Zabrakło cierpliwości, zrozumienia, a przede wszystkim miłości. Ten kot nie byłby tam kochany. To straszne,że wrócił, ale ma szansę na dom, który go pokocha.
mamamariana pisze:[...]A'propos pomocy. Czy macie namiary do kogoś kto pomaga kotom w okolicach Spały/Inowłodza?[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Bestol, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], misiulka i 590 gości